Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Káva Kafe Francin č. 1 250g, zrnková,Kafe Francin IndonésieTrenggiling 250g

Káva Kafe Francin č. 1  250g, zrnková,Kafe Francin IndonésieTrenggiling 250g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Káva Kafe Francin č. 1 250g, zrnková,Kafe Francin IndonésieTrenggiling 250g z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, káva, se slevou kupte přes Chci.cz.

Gourmet KávaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Gourmet Káva a budete spokojení s dodaným Káva Kafe Francin č. 1 250g, zrnková,Kafe Francin IndonésieTrenggiling 250g .

Detailní informace

Sladká a ovocitá. A současně zemitá, plná, výrazná. Kávy z Asie, resp. Indonésie mívají podobný charakter, vyjma té ovocitosti, kterou my v cupu nalezli a ocenili. Díky ní Trenggiling vystupuje z řady řekněme fadních káv, které potěší, ale nezaujmou. Příjemné zpestření a kdyby nás někdo zkoušel a ptal se nás, odkud kafe je, asi bychom spíš tipovali Latinu nebo dokonce Afriku, rozhodně ne Indonésii. Jinak výběr, sourcing, dohled nad kávou od A po Z má náš spolehlivý dodavatel spol. Sucafina, která si dává za cíl nejen vybrat kvalitní zrno, mít p...od kontrolou zpracování a logistiku (traceability), ale taky snižovat eko stopu, být fér k farmářům, ktere sdružuje a minimalizovat počet partnerů, kteří pomyslně stojí mezi farmáři na jedné a pražírnami na druhé straně. Modrá kartička na obalu značí pražení na nižší teplotu, v kafi bude víc kyselosti, méně hořkosti. Odrůda: Andung Sari, Ateng, Linie S795 , Timtim, Typica Zpracování: mokrá metoda Acidita: střední Chuť: Sladká, ovocitá, plná, spicy, bylinky Hodí se na: Drip, batch, espresso Farmy pracující společně pro Sucafina Indonesia, farmy do 2.5ha 1.200 - 1.700 m.n.m.

Produkt je výrobek značky Kafe Francin.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Kafe Francin, Nápoje Kafe Francin, Káva Kafe Francin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Káva Kafe Francin č. 1 250g, zrnková,Kafe Francin IndonésieTrenggiling 250g a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, káva sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kafe Francin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kafe Francin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Káva Kafe Francin č. 1 250g, zrnková,Kafe Francin IndonésieTrenggiling 250g
Právě si prohlížíte...

265,- Kč