Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Cascara Kolumbie, kávový čaj, 100g,Cascara Kolumbie, kávový čaj, 100g

Cascara Kolumbie, kávový čaj, 100g,Cascara Kolumbie, kávový čaj, 100g
Cascara Kolumbie, kávový čaj, 100g,Cascara Kolumbie, kávový čaj, 100g
Cascara Kolumbie, kávový čaj, 100g,Cascara Kolumbie, kávový čaj, 100g
Cascara Kolumbie, kávový čaj, 100g,Cascara Kolumbie, kávový čaj, 100g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Cascara Kolumbie, kávový čaj, 100g,Cascara Kolumbie, kávový čaj, 100g z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, káva, se slevou kupte přes Chci.cz.

Gourmet KávaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Gourmet Káva a budete spokojení s dodaným Cascara Kolumbie, kávový čaj, 100g,Cascara Kolumbie, kávový čaj, 100g .

Detailní informace

Tentokrát si můžete vychutnat lahodný osvěžující nápoj ze sušených kávových třešní pečlivě vypěstovaných v Kolumbii v oblasti Cauca v Kolumbii. Coffea arabica, odrůda Caturra. Popis:Cascara (španělský slupka) je ovocný čaj ze sušených slupek kávových třešní. Takový „kávový čaj“ je podle dostupných pramenů nejstarším kávovým nápojem, který se v historii začal připravovat z plodů kávovníku. V Jemenu ho vařili již v 9. století pod názvem Keshir (qishr). Zrnková káva, jak ji známe u nás, jsou pražená semena vyloupnutá z kávových třešní, která dozrá...vají na kávovnících. Na farmách se slupky se zbytky přilnuté ovocné dužiny používají jako přírodní hnojivo. Po vysušení připomínají svou vůní sladká rozinky a nápoj z nich je chuťově nejvíce podobný šípkovému čaji. Postup přípravy:1. 25 g cascary zalijeme 500 – 750 ml vroucí vody a necháme louhovat 6 – 8 minut.2. Následně scedíme. Náš tip: Ochutnejte ledový kávový čaj! Dvojnásobné množství cascary v kombinaci se studenou vodou odložíme na 24 hodin do chladničky. Tento, už tak krásně sladký nápoj, můžeme přisladit medem nebo panelem. Velmi dobře chutná v kombinaci s citrusy a ovocnými sirupy. Zpracování:Cascara ve 100 g balení je zpracována technologií "High Pressure Processing", co znamená post-balící netepelný pasterizační způsob zpracování potravin, který využívá vysoký hydrostatický tlak (od 87 000 psi – 6 000 barů). Tento tlak inaktivuje patogeny v potravinách, prodlužuje dobu skladování a snižuje až zcela eliminuje používání konzervačních látek. Vlastnosti a benefity: • Bezpečnější potraviny – HPP inaktivuje škodlivou mikrobiologickou aktivitu v potravinách bez poškození vitamínů, minerálů, enzymů, antioxidantů a dalších bioaktivních látek. Technologie dále eliminuje i riziko kontaminace potravin. • Čerstvější a chutnější produkty – potraviny si zachovávají svěžest, chuť, barvu a vzhled. • Šetrné k životnímu prostředí – technologie snižuje až eliminuje používání konzervačních látek v potravinách. Při procesu zpracování se nepoužívají žádné chemické látky, jen voda. • Méně odpadu – HPP prodlužuje životnost výrobků, čímž se zajišťuje jejich kvalita a čerstvost až do konce spotřebního cyklu. U některých produktů můžeme touto technologií dosáhnout až o 90 % méně odpadu! Proces zpracování: Produkt se vloží do HPP nádoby umístěné ve vodním prostředí. Voda se stlačí, aby vytvořila okamžitý hydrostatický tlak, který působí stejnou silou na všechna místa výrobku. Flexibilní balení přenáší tlak z nádoby na výrobek a zároveň jej stále chrání před vodou. Orientační obsah kofeinu v kávových nápojích:Cascara 110 – 130 mg/lBěžně připravovaná káva 300 – 500 mg/lEspresso 30 – 50 mg/porce Skladujte v suchu a při pokojové teplotě.

Produkt je výrobek značky Gourmetkava.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Gourmetkava, Nápoje Gourmetkava, Káva Gourmetkava.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Cascara Kolumbie, kávový čaj, 100g,Cascara Kolumbie, kávový čaj, 100g a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, káva sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gourmetkava a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gourmetkava najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cascara Kolumbie, kávový čaj, 100g,Cascara Kolumbie, kávový čaj, 100g
Právě si prohlížíte...

139,- Kč