RME HDSPe RayDAT

RME HDSPe RayDAT
14 790 14 590 147
14 790,- Kč

Původní cena: 14 590,- Kč


Hodnocení:


RME HDSPe RayDAT z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, rozšiřující počítačové karty, karty rozhraní a adaptéry pro počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným RME HDSPe RayDAT .

Detailní informace

HDSPe RayDAT je vícekanálová multiformátová zvuková karta profesionální kvality. Je ideálním řešením od záznamu až do finálního masteringu. Poprvé jsou také S/PDIF a AES/EBU hardwarově nezávislé a tak je možné je využít současně. RayDAT nabízí 4 x ADAT I/O, S/PDIF I/O a AES/EBU I/O. To je celkem 36 vstupních a výstupních kanálů. Navíc, 2 MIDI I/O ve spolupráci s interní jednotkou TotalMix, se z karty stává DSP realtime mixer/router s hardwarově počítanou indikací úrovní a kompletním ovládáním prostřednictvím MIDI. Rozhraní ADAT poskytuje 8 kaná...lů při 48 kHz samplovací frekvenci. RayDAT však umí i 96 kHz při 4 kanálech (S/MUX2) a 192 kHz při 2 kanálech (S/MUX4).Stabilita, synchronizaceHDSPe RayDAT využívá SteadyClock, což je technologie od RME, která kombinuje profesionální funkce jako maximální potlačení jitterů, naprosto přesný interní clock a také regeneraci exteního clocku. Při práci s více zdroji digitálního signálu, což je pro RayDAT typické, je nutné, aby všechny zdroje byly dokonale synchronizované. Jinak dochází k výpadků a praskancům v signálu. Proto RME vyvinulo technologii SyncCheck, která kontroluje všechny vstupy a pomáhá okamžitě nalézt a upozornit na případné chyby. Technoligie SyncCheck a AutoSync daly vzniknout nové technologii Intelligent Clock Control (ICC). RayDAT zobrazuje frekvence všech zdrojů clocku. V závislosti na platnosti a současné samplovací frekvenci ICC rozhodne který zdroj clocku bude použit - plně automaticky a hardwarově. V případě výpadku tak může převzít clock karta a pokračovat v přenosu signálu. Adaptér součástí : Ne ADAT : Ano MIDI rozhraní : Ano S/PDIF : Ano Počet vstupů : 36 Balení obsahuje : Kabel Balení obsahuje : MIDI Cable Linkový výstup (Line-Out) : Ne Typ : PCI Sound Card Balení obsahuje : SPDIF Linkové vstupy : Ne Vstupy nástroje : Ne Sluchátkový výstup : Ne Předzosilovače : Ne Počet výstupů : 3 Vzorkovací frekvence : 192 kHz / 24 bit Počet kanálů : 72 Fantomové napájení : Ne Země původu : Německo

Produkt je výrobek značky Rme ,distribuovaný s EAN kódem 4260123362515.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Rme, Elektronika – příslušenství Rme, Počítačové komponenty Rme, Rozšiřující počítačové karty Rme, Karty rozhraní a adaptéry pro počítače Rme.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

RME HDSPe RayDAT a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, rozšiřující počítačové karty sleva, karty rozhraní a adaptéry pro počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rme a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rme najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

RME HDSPe RayDAT
Právě si prohlížíte...

14790,- Kč