RME HDSPe AES

RME HDSPe AES
20 790 21 490 897
20 790,- Kč

Původní cena: 21 490,- Kč


Hodnocení:


RME HDSPe AES z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, rozšiřující počítačové karty, karty rozhraní a adaptéry pro počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným RME HDSPe AES .

Detailní informace

HDSPe AES je PCI-Express karta s rozhraním AES/EBU. Nabízí 8 AES vstupů (16 kanálů) a 8 AES výstupů (16 kanálů) s podporou samplovací frekvence 192 kHz. Karta je také vybavena dvěma MIDI I/O porty, rozhraním WordClock I/O a je možno ji rozšířit o volitelný TCO modul se synchronizací s LTC a videem. HDSPe AES je odpovědí firmy R.M.E. na častý požadavek audio-profesionálů na AES kartu s typickými vlastnostmi a vysokou kvalitou značky RME. Tato audio karta je perfektním řešením pro profesionální uživatele z oblasti rádií, TV, divadel, stage/PA a p...rofesionálních studií. ProvedeníZákladní deska karty je vybavena konektory Word Clock I/O a 25-pin D-sub, který nabízí 4x rozhraní AES/EBU I/O (kanály 1-8) pomocí standardního digital breakout kabelu (Tascam pinout). Word Clock vstup je galvanicky izolován pomocí oddělovacího transformátoru a pracuje v Single, Double a Quad Speed módu s automatickým nastavením. Druhý board obsahuje další AES kanály 9-16 a také konektor pro MIDI breakout kabel s dvojnásobným rozhraním MIDI I/O (standardní 5-pin DIN konektory). Rozšiřující board nevyžaduje volný slot na základní desce počítače.SpecifikacePodpora 192 kHz pro plný počet 16 kanálůNativní podpora pro Double (48kHz) a Quad (96 kHz) Wire operacePřímá konverze 48, 96, 192 kHzTechnologie SteadyClock pro eliminaci jitterů a regeneraci clockuIntuitivní a přívětivé uživatelské rozhraníTotal Mix: 512 kanálový mixer/patchabay/router s interním rozlišením 42 bit48 level meter Peak/RMS, hardwarově procesovaný. Linkový výstup (Line-Out) : Ne Sluchátkový výstup : Ne Počet kanálů : 32 S/PDIF : Ne Typ : PCI Sound Card Předzosilovače : Ne Země původu : Německo Počet výstupů : 2 Word Clock : Ano Vzorkovací frekvence : 192 kHz / 24 bit MIDI rozhraní : Ne Fantomové napájení : Ne Vstupy nástroje : Ne Adaptér součástí : Ne Linkové vstupy : Ne

Produkt je výrobek značky Rme ,distribuovaný s EAN kódem 4260123362522.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Rme, Elektronika – příslušenství Rme, Počítačové komponenty Rme, Rozšiřující počítačové karty Rme, Karty rozhraní a adaptéry pro počítače Rme.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

RME HDSPe AES a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, rozšiřující počítačové karty sleva, karty rozhraní a adaptéry pro počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rme a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rme najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

RME HDSPe AES
Právě si prohlížíte...

20790,- Kč