Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Presonus AudioBox Studio Ultimate Bundle 25th Anniversary Edition - 7% sleva

-7%
Presonus AudioBox Studio Ultimate Bundle 25th Anniversary Edition

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Presonus AudioBox Studio Ultimate Bundle 25th Anniversary Edition z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, rozšiřující počítačové karty, karty rozhraní a adaptéry pro počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Presonus AudioBox Studio Ultimate Bundle 25th Anniversary Edition .

Zlevněné zboží

Produkujte a nahrávejte jako profesionálové s tímto šikovným balíkem! Jádrem tohoto balíčku je audio / MIDI rozhraní AudioBox USB® 96 a oceňovaný nahrávací a produkční software Studio One. Dostanete také nejprodávanější aktivní referenční monitory Eris E3.5 PreSonus® pro média a sluchátka HD7, které vám umožní monitorovat vaši práci nahlas a hrdě nebo... potichu pro sebe. A nakonec, dynamický mikrofon M7 je vynikající univerzální kondenzátorový mikrofon, který je ideální pro kytaru a zpěv. Součástí balení jsou i všechny potřebné kabely a stolní mikrofonní stojan. Varianta: AudioBox Studio Ultimate Bundle 25th Anniversary Edition Linkové vstupy: Ne Předzosilovače: 2 Sluchátkový výstup: Ano Vzorkovací frekvence: 96 kHz / 24 bit USB verze: 2.0 Fantomové napájení: Ano Typ: Desktop S/PDIF: Ne ADAT: Ne AES/EBU: Ne Ethernet: Ne MIDI rozhraní: Ano Word Clock: Ne Země původu: Čína Možná montáž do racku: Ne Balení obsahuje: Sluchátka Software: Studio One 4 Analogové výstupy: Ano Analogové vstupy: Ano Vstupy: MIDI IN Výstupy: MIDI OUT Výstupy: Balanced Jack 6,3mm TRS Výstupy: Konektor pro sluchátka 6,3mm TRS Vstupy: XLR/TRS kombi Set: Ano Adaptér součástí: Ano Balení obsahuje: Mikrofon Balení obsahuje: Monitors Balení obsahuje: Software Balení obsahuje: USB kabel Balení obsahuje: Kabel XLR Kompatibilní s: macOS Kompatibilní s: Windows Ovládání: Gain Ovládání: Headphone Ovládání: Hlasitost Ovládání: Mix Vstupy nástroje: 2 Rozhraní: USB B Linkový výstup (Line-Out): 2 Mikrofonní vstup: 2 Počet kanálů: 2 Napájení: Adaptér USB: Ano Barva podle výrobce: Černá

Produkt je výrobek značky Presonus ,distribuovaný s EAN kódem 0673454009532.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Presonus, Elektronika – příslušenství Presonus, Počítačové komponenty Presonus, Rozšiřující počítačové karty Presonus, Karty rozhraní a adaptéry pro počítače Presonus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

13 690,- Kč
13 190,- Kč
Detail
4 289,- Kč
3 406,- Kč
Detail
4 519,- Kč
4 382,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Presonus AudioBox Studio Ultimate Bundle 25th Anniversary Edition a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, rozšiřující počítačové karty sleva, karty rozhraní a adaptéry pro počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Presonus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Presonus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Presonus AudioBox Studio Ultimate Bundle 25th Anniversary Edition
Právě si prohlížíte... - 7% sleva

7090,- Kč