Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Musical Fidelity V90 DAC Stříbrná

Musical Fidelity V90 DAC Stříbrná

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Musical Fidelity V90 DAC Stříbrná z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, rozšiřující počítačové karty, karty rozhraní a adaptéry pro počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Musical Fidelity V90 DAC Stříbrná .

Detailní informace

Naším cílem s V90-DAC bylo vyváženě vytvořit nejlepší DAC na světě, aniž jsme zatížily peněženku.
Pomocí nejmodernějších designových technik a komponentů jsme se rozhodli navrhnout DAC tak, aby produkoval špičkový technický výkon - umístěný v skromném a přiměřeně levném balení.
V90-DAC má vyváženost měření: zkreslení, šum, linearita, šířka pá...sma a fáze.
Pokud hledáte, můžete občas najít DAC, který tvrdí, že má o něco lepší výkon než V90-DAC v té či oné oblasti, ale celkově ho nepřesáhne. Existuje mnoho konkurentů, kteří křičí o své nové, úžasné verzi "císařova nového oblečení", ale na potvrzení svých tvrzení nabízejí jen málo nebo nic ve skutečném výkonu.
V90-DAC je samozřejmostí. Jeho technický a zvukový projev je vynikající. Existují lepší DAC, ale mohou stát dvacet až třicetkrát více.
Koupě modelu V90-DAC je vaším osobním prohlášením nezávislosti od přehnaných nároků.
V90-DAC D / A převodník ve zkratce:
Výjimečný technický výkon v kombinaci s příznivou cenou
Několik digitální vstupy - koaxiální, 2 x optické a asynchronní USB
Nízká výstupní impedance
32bitový DAC
24bitové 192kHz přetaktování a vzorkování na všech vstupech
rozšířená linearita
Vynikající oddělení kanálů
Krásné, považovány za kvalitní stavbu
Analogové výstupy: Ano Barva: Stříbrná Země původu: Taiwan DA Převodník: Ano Hloubka (cm): 10.2 Výška (cm): 4.7 Vstupy: Optická Vstupy: USB Vstupy: Coaxial Počet kanálů: 2 Výstupy: RCA Balení obsahuje: Manuál Napájení: 12V Vzorkovací frekvence: 192 kHz / 24 bit Vzorkovací frekvence: 96 kHz / 24 bit Šířka (cm): 17.0 Výstupy: Toslink Barva podle výrobce: Stříbrná S/PDIF: Ano AES/EBU: Ne ADAT: Ne AD Převodník: Ne Analogové vstupy: Ne

Produkt je výrobek značky Musical Fidelity ,distribuovaný s EAN kódem 9120082385138.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Musical Fidelity, Elektronika – příslušenství Musical Fidelity, Počítačové komponenty Musical Fidelity, Rozšiřující počítačové karty Musical Fidelity, Karty rozhraní a adaptéry pro počítače Musical Fidelity.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Silver
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Musical Fidelity V90 DAC Stříbrná a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, rozšiřující počítačové karty sleva, karty rozhraní a adaptéry pro počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Musical Fidelity a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Musical Fidelity najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Musical Fidelity V90 DAC Stříbrná
Právě si prohlížíte...

7990,- Kč