Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

M-Audio M-Track Duo

M-Audio M-Track Duo

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


M-Audio M-Track Duo z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, rozšiřující počítačové karty, karty rozhraní a adaptéry pro počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným M-Audio M-Track Duo .

Detailní informace

M-TrackDuo je nejlepší přenosné nahrávací zařízení ve své třídě. Poskytuje zvukové rozlišení 48 kHz v kompaktním a snadno použitelném formátu, který je ideální pro vytváření hudby na jakémkoli zařízení Mac, PC nebo iOS. Toto všestranné rozhraní funguje skvěle při nahrávání libovolného typu zdroje zvuku a je vybaveno jedním předzesilovačem Crystal Combo s fantomovým napájením a přepínatelným vstupem Line / Instrument, který je kompatibilní s libovolnou kytarou nebo mikrofonem. Navíc s dvoukanálovým nahráváním M-Track Duo můžete použít oba linkov...é vstupy současně na snímání digitálních pian, drum-machines, nebo jiného stereofonního 1/4 "zařízení. M-track Duo je napájen z USB, což eliminuje potřebu externího napájení, díky čemuž je perfektní pro nahrávání na cestách. Vhoďte ho do tašky, vezměte notebook a vytvořte si další podcast, skladbu nebo mix kdekoliv chcete!M-Track Duo nabízí monitorování vstupního signálu s nulovou latencí prostřednictvím hlavních RCA výstupů a 1/8 "výstupů pro sluchátka. Přepínač USB / Direct upravuje vyvážení mezi přímými vstupy a přehráváním z počítačového softwaru.Plugin AIR Music Tech 's Xpand! 2 - úžasný zvukový doplněk který vám umožní snadno vytvářet zvuky syntezátorů, smyčců, perkusí, varhan a klavírů. Od wavetables a syntézy FM až po přehrávání ukázek vytvořil tým odborníků na zvukový design ve společnosti Air Music Tech.Součástí je i doplněk pro kytarový zesilovač Eleven Lite, který je ideální pro zachycení každého riffu. Pomocí Eleven lite lze zachytit čistý zvuk i při nižším nastavení zesilovače.M-Track Duo obsahuje Crystal Preamps předzesilovač s A / D převodníkem který zaručuje čisté zachycení zvuku. DA Převodník : Ano Fantomové napájení : Ano Adaptér součástí : Ne AES/EBU : Ne S/PDIF : Ne Rozhraní : USB B Kompatibilní s : macOS Výška (cm) : 5.5 Napájení : Pouze USB Balení obsahuje : USB-A to USB-B Kabel USB verze : 2.0 ADAT : Ne Word Clock : Ne Ethernet : Ne Mikrofonní vstup : 2 Počet vstupů : 2 Balení obsahuje : Software Linkový výstup (Line-Out) : 2 Předzosilovače : 2 Linkové vstupy : 2 Vstupy nástroje : 2 Počet kanálů : 2 MIDI rozhraní : Ne Šířka (cm) : 19.1 Hmotnost : 0,36 kg LAN : Ne Možná montáž do racku : Ne Výstupy : Jack 6,3mm Software : MPC Beats Ovládání : Input Gain Varianta : Duo Počet výstupů : 3 Kompatibilní s : Windows Délka (cm) : 11.1 Sluchátkový výstup : Ano Analogové výstupy : Ano Software : Revalver Analogové vstupy : Ano Vzorkovací frekvence : 16 bit MP3 / linkový vstup : Ano Země původu : Čína Vzorkovací frekvence : 48 kHz USB : Ano Typ : Desktop AD Převodník : Ano Vstupy : Combo (XLR/Jack)

Produkt je výrobek značky M-audio ,distribuovaný s EAN kódem 0694318024997.

Procházet zboží z kategorie Elektronika M-audio, Elektronika – příslušenství M-audio, Počítačové komponenty M-audio, Rozšiřující počítačové karty M-audio, Karty rozhraní a adaptéry pro počítače M-audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

13 690,- Kč
13 190,- Kč
Detail
2 553,- Kč
Detail
3 409,- Kč
3 242,- Kč
Detail
3 939,- Kč
Detail
2 702,- Kč
Detail
2 392,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

M-Audio M-Track Duo a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, rozšiřující počítačové karty sleva, karty rozhraní a adaptéry pro počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce M-audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku M-audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

M-Audio M-Track Duo
Právě si prohlížíte...

1290,- Kč