IK Multimedia iRig PRO Duo I/O

IK Multimedia iRig PRO Duo I/O
4 884 4 108 2272
4 884,- Kč

Původní cena: 4 108,- Kč


Hodnocení:


IK Multimedia iRig PRO Duo I/O z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, rozšiřující počítačové karty, karty rozhraní a adaptéry pro počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným IK Multimedia iRig PRO Duo I/O .

Detailní informace

Mobilní 2-kanálový audio/MIDI iRig Pro Duo I/O převodník. iRig Pro Duo disponuje dvěma analogovými Neutrik™ vstupy pro mikrofony, kytary, basy, klávesy, syntezátory a jiné. Předzesilovače třídy A zajišťují profesionální kvalitu zvuku a velmi nízký šum. Převodník je kompatibilní se zařízeními iPhone, iPad, Android, Mac, PC a také s mnoha oblíbenými aplikacemi jako GarageBand, FilMI...C Pro, Bossjack Studio či dokonce Facebook a Instagram. Rovněž nabízí přístup k bezplatnému IK softwaru, který zajišťuje vše potřebné pro nahrávání, úpravu a sdílení vašeho obsahu. Rig Pro Duo je poháněn dvěma AA bateriemi, USB sběrnicí nebo externím PSU napájecím zdrojem. Pogumovaný povrch a texturované ovládací prvky jsou zárukou spolehlivého použití v jakýchkoliv podmínkách. Součástí balení je Lightning, USB-A a USB-C kabel, 2x 2,5 mm TRS samec na MIDI adaptér samici a 2 x 1,5 V AA baterii. Praktické rozměry 75 mm x 127 mm x 37 mm. Předzosilovače : 2 Mikrofonní vstup : 2 Vstupy nástroje : 2 Linkový výstup (Line-Out) : 2 Fantomové napájení : Ano Vzorkovací frekvence : 48 kHz / 24 bit ADAT : Ne Počet výstupů : 2 Kompatibilita : Mac Kompatibilita : Android Analogové vstupy : 2 Kompatibilita : PC S/PDIF : Ne Linkové vstupy : Ne Typ : Přenosný Země původu : Itálie Kompatibilita : iOS Sluchátkový výstup : Ano Adaptér součástí : Ne MIDI rozhraní : Ne Analogové výstupy : 2

Produkt je výrobek značky Ik Multimedia ,distribuovaný s EAN kódem 8025813814035.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Ik Multimedia, Elektronika – příslušenství Ik Multimedia, Počítačové komponenty Ik Multimedia, Rozšiřující počítačové karty Ik Multimedia, Karty rozhraní a adaptéry pro počítače Ik Multimedia.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 054,- Kč
2 875,- Kč
Detail
3 990,- Kč
3 737,- Kč
Detail
1 519,- Kč
1 436,- Kč
Detail
3 526,- Kč
3 315,- Kč
Detail
2 896,- Kč
2 431,- Kč
Detail
8 259,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

IK Multimedia iRig PRO Duo I/O a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, rozšiřující počítačové karty sleva, karty rozhraní a adaptéry pro počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ik Multimedia a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ik Multimedia najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

IK Multimedia iRig PRO Duo I/O
Právě si prohlížíte...

4884,- Kč