Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

IK Multimedia iRig Acoustic Stage

IK Multimedia iRig Acoustic Stage

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


IK Multimedia iRig Acoustic Stage z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, rozšiřující počítačové karty, karty rozhraní a adaptéry pro počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným IK Multimedia iRig Acoustic Stage .

Detailní informace

Profesionální mobilní systém pro ozvučení akustické kytary pro studiové, domácí, ale i live použití. Systém se skládá z miniaturního kvalitního MEMS mikrofonu, který se umisťuje přímo do ozvučnice kytary, kde zabírá minimální místo. Mikrofon se připojuje ke přibalenému předzesilovači s vestavěným DSP, které dramaticky ovlpyvňuje snímání vašeho akustického zvuku. Součástí předzesilovače je i vestavěný AUX in vstup pro připojení piezo snímače, magnetického snímače nebo jiného elektronického systému, který je součástí vašeho nástroje. Předzesilova...č je navíc vybaven vlastním ovládáním hlasitosti a tlačítkem pro aktivaci funkce Feedback Cancelling, která odstraňuje problémy se zpětnou vazbou. Kromě ní je na přední straně předzesilovače i ovladač pro přepínání 6 tónových presetů a tlačítko pro osobní nástrojovou kalibraci. Systém je vhodný pro každou akustickou, elektroakustickou kytaru, jakož i basu, ukulele nebo jiný nástroj s kruhovou ozvučnicí. Samozřejmostí je přepínač pro otočení fáze a USB konektor pro připojení systému k počítači. Barevné provedení: Black. Země původu: Čína Hmotnost: 99 g Varianta: iRig Acoustic Stage Typ baterie: AA Kompatibilita: iOS Kompatibilita: Android Vstupy nástroje: 1 Balení obsahuje: Audio Interface Balení obsahuje: Belt Balení obsahuje: Kufr Balení obsahuje: Baterie Fantomové napájení: Ne Napájení: Baterie S/PDIF: Ne Vzorkovací frekvence: 48 kHz / 32 bit Typ: Přenosný Sluchátkový výstup: Ano Linkové vstupy: Ne Linkový výstup (Line-Out): 1 MIDI rozhraní: Ne Předzosilovače: Ne Počet výstupů: 1

Produkt je výrobek značky Ik Multimedia ,distribuovaný s EAN kódem 8025813700031.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Ik Multimedia, Elektronika – příslušenství Ik Multimedia, Počítačové komponenty Ik Multimedia, Rozšiřující počítačové karty Ik Multimedia, Karty rozhraní a adaptéry pro počítače Ik Multimedia.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

IK Multimedia iKlip 3 Deluxe

Black / Thermoplastic Polyurethane / Ik multimedia
1 982,- Kč
Detail
8 319,- Kč
Detail
1 322,- Kč
1 245,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

IK Multimedia iRig Acoustic Stage a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, rozšiřující počítačové karty sleva, karty rozhraní a adaptéry pro počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ik Multimedia a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ik Multimedia najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

IK Multimedia iRig Acoustic Stage
Právě si prohlížíte...

2390,- Kč