Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Focusrite Clarett 4Pre USB

Focusrite Clarett 4Pre USB

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Focusrite Clarett 4Pre USB z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, rozšiřující počítačové karty, karty rozhraní a adaptéry pro počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Focusrite Clarett 4Pre USB .

Detailní informace

Zvukové rozhraní Clarett 4 PRE USB je určené pro práci v domácích studiích nebo v poloprofesionálních postprodukčních projektech. Disponuje A/D a D/A převodníky s maximálním rozlišením 24-bit / 192kHz a jeho dynamický rozsah dosahuje až 119 dB. AIR obvod emuluje impedanční a rezonanční vlastnosti vstupních transformátorů legendárních studiových předzesilovačů řady ISA. Díky tomu je dosažen vzdušný a čistý zvuk s ultranízkým zkreslením a minimálním šumem, který činí pouhých -128 dB. Další specialitou jsou potenciometry gain s dokonale lineárném ...průběhem zesílení. Samozřejmostí je fantomové napájení 48V.
Clarett 4 PRE USB má 4 kombinované mikrofonní vstupy, 2 z nich nástrojové HiZ a další 4 linkové TRS vstupy na zadním panelu. Rozhraní ADAT pojme dalších 8 vstupů. Zařízení nabízí k dispozici 4 linkové TRS výstupy, přičemž dva lze využít pro monitoring s anti-thump technologií. Konektivitu Clarett 4 PRE USB rozšiřují digitální S/PDIF In/Out, 2 sluchátkové výstupy a MIDI In/Out. Kromě DC adaptéru a dvojice USB kabelů je součástí přiložené výbavy také balíček hudebních aplikací od XLN Audio, Focusrite plug-iny a mobilní router Focusrite Control, Softube, Ableton Live Lite a Loopmasters se 2GB samplů.
Typ : Desktop Adaptér součástí : Ano Linkový výstup (Line-Out) : 4 ADAT : Ano Předzosilovače : 4 Fantomové napájení : Ano MIDI rozhraní : Ano Ovládání : Gain USB verze : 2.0 Napájení : Adaptér Ovládání : Headphone Rozhraní : USB-C Varianta : Clarett 4Pre USB Vstupy nástroje : 2 Počet vstupů : 18 Počet výstupů : 8 Ovládání : Direct Monitoring Linkové vstupy : 8 Balení obsahuje : Kabel USB-C Word Clock : Ne Kompatibilita : Windows 7, 8.1, 10, Mac OS X 10.11, 10.12, 10.13 Ethernet : Ne Kompatibilní s : Windows AES/EBU : Ne Vzorkovací frekvence : 192 kHz / 24 bit Možná montáž do racku : Ne Balení obsahuje : USB Země původu : Čína Balení obsahuje : Zvuková karta Mikrofonní vstup : 4 Analogové vstupy : 4 Kompatibilní s : macOS Analogové výstupy : 4 USB : Ano Sluchátkový výstup : Ano S/PDIF : Ano Počet kanálů : 4

Produkt je výrobek značky Focusrite ,distribuovaný s EAN kódem 8153010008521.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Focusrite, Elektronika – příslušenství Focusrite, Počítačové komponenty Focusrite, Rozšiřující počítačové karty Focusrite, Karty rozhraní a adaptéry pro počítače Focusrite.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Focusrite Clarett 4Pre USB a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, rozšiřující počítačové karty sleva, karty rozhraní a adaptéry pro počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Focusrite a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Focusrite najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Focusrite Clarett 4Pre USB
Právě si prohlížíte...

14990,- Kč