Behringer U-Phoria UMC204HD

Behringer U-Phoria UMC204HD
2 915 2 681 91
2 915,- Kč

Původní cena: 2 681,- Kč


Hodnocení:


Behringer U-Phoria UMC204HD z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, rozšiřující počítačové karty, karty rozhraní a adaptéry pro počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Behringer U-Phoria UMC204HD .

Detailní informace

Profesionální 2x4 USB 2.0 Audio / MIDI rozhraní pro nahrávání mikrofonního signálu a nástrojů. Rozhraní pracuje se zvukem špičkové kvality s rozlišením 24-bit a vzorkovací frekvencí 192 kHz. Zvuková karta je kompatibilní se všemi populárními profesionálními DAW jako například Avid Pro Tools, Ableton Live, Steinberg Cubase a podobně. UMC204HD je vybavena dvojicí vstupů a čtveřicí výstupů a konektory MIDI In a Out pro propojení s vaším PC nebo Macem. Kromě toho je k dispozici phantomové napájení a dvojice vstupů je vybavena špičkovými předzesilov...ači legendární značky MIDAS. Samozřejmostí je nulová latence pro monitoring, analogové insert vstupy, výkonný sluchátkový výstup s ovládáním hlasitosti a možností přepínání A / B monitoringu a výstupní konektory typu XLR a TRS 6,3 mm. Kompatibilní s : macOS Linkový výstup (Line-Out) : 4 Vzorkovací frekvence : 192 kHz / 24 bit Balení obsahuje : Manuál Předzosilovače : 2 Počet kanálů : 2 Linkové vstupy : 2 Vstupy nástroje : 2 Analogové vstupy : 2 Mikrofonní vstup : 2 Typ : Desktop Země původu : Čína USB verze : 2.0 Analogové výstupy : 4 Balení obsahuje : USB kabel Rozhraní : USB B Kompatibilní s : Windows Ovládání : Mix Možná montáž do racku : Ne Word Clock : Ne Ethernet : Ne AES/EBU : Ne ADAT : Ne Adaptér součástí : Ne S/PDIF : Ne MIDI rozhraní : Ano Fantomové napájení : Ano Sluchátkový výstup : Ano USB : Ano Ovládání : Output Napájení : Adaptér Ovládání : Headphone Ovládání : Gain

Produkt je výrobek značky Behringer ,distribuovaný s EAN kódem 4033653130622.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Behringer, Elektronika – příslušenství Behringer, Počítačové komponenty Behringer, Rozšiřující počítačové karty Behringer, Karty rozhraní a adaptéry pro počítače Behringer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

21 490,- Kč
20 790,- Kč
Detail
11 790,- Kč
11 390,- Kč
Detail
4 060,- Kč
3 895,- Kč
Detail
1 874,- Kč
1 714,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Behringer U-Phoria UMC204HD a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, rozšiřující počítačové karty sleva, karty rozhraní a adaptéry pro počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Behringer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Behringer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Behringer U-Phoria UMC204HD
Právě si prohlížíte...

2915,- Kč