Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Behringer U-Phoria Studio PRO

Behringer U-Phoria Studio PRO

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Behringer U-Phoria Studio PRO z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, rozšiřující počítačové karty, karty rozhraní a adaptéry pro počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Behringer U-Phoria Studio PRO .

Detailní informace

Behringer U-Phor UM2 USB Studio Pack vám umožní nahrávat kvalitní vokály a to v pohodlí vašeho domova, právě díky stejnosměrnému kardioidní vzoru MC1 můžete jednoduše zachytit svůj hlas s jasností a detaily. Bude opravdu extrémně jednoduché zaznamenat váš hlas v nadprůměrné kvalite.Je opravdu jedno, jestli už zpíváte, nahráváte podcast nebo vysílání, Behringer U-Phor UM2 USB Studio Pack vám vždy poskytne bezproblémové nastavení. Připojte mikrofon k audio rozhraní a můžete začít s nahráváním. Komplikovanější část práce nechte na mikrofon, zatímc...o se zaměřujete na výkon.
Mikrofonní vstup: 2 Fantomové napájení: Ano ADAT: Ne S/PDIF: Ne Počet výstupů: 2 Počet vstupů: 2 MIDI rozhraní: Ne Varianta: Výhodný Muziker set Adaptér součástí: Ne AES/EBU: Ne Ethernet: Ne Vstupy nástroje: 2 Linkové vstupy: 2 Linkový výstup (Line-Out): 2 Word Clock: Ne Vzorkovací frekvence: 192 kHz / 24 bit Typ: Desktop USB verze: 2.0 Set: Ano Země původu: Čína : 20210319.0 Kompatibilní s: Windows Kompatibilní s: macOS Ovládání: Gain Ovládání: Output Ovládání: Phones Sluchátkový výstup: Ano Počet kanálů: 2 Balení obsahuje: Software Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: USB kabel Balení obsahuje: Sluchátka Balení obsahuje: Mikrofon Možná montáž do racku: Ne USB: Ano Rozhraní: USB Předzosilovače: 2

Produkt je výrobek značky Behringer ,distribuovaný s EAN kódem 4033653130912.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Behringer, Elektronika – příslušenství Behringer, Počítačové komponenty Behringer, Rozšiřující počítačové karty Behringer, Karty rozhraní a adaptéry pro počítače Behringer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

9 019,- Kč
8 339,- Kč
Detail
3 219,- Kč
Detail
2 307,- Kč
Detail
525,- Kč
Detail
597,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Behringer U-Phoria Studio PRO a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, rozšiřující počítačové karty sleva, karty rozhraní a adaptéry pro počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Behringer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Behringer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Behringer U-Phoria Studio PRO
Právě si prohlížíte...

3190,- Kč