Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Audient iD14 MKII

Audient iD14 MKII

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Audient iD14 MKII z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, rozšiřující počítačové karty, karty rozhraní a adaptéry pro počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Audient iD14 MKII .

Detailní informace

Model iD14 (MKII) je navržen tak, aby vaše nahrávky posunul ve všech ohledech na další úroveň. Poskytuje profesionální zvukový výkon v kompaktním a moderním těle, který vám poskytne vše, co potřebujete, abyste doma mohli nahrávat ve studiové kvalitě. Každé rozhraní iD je vybaveno zesilovačem Audient Console Mic Preamp se stejným designem diskrétního obvodu, jaký se nachází... v renomované nahrávací konzole ASP8024-HE. iD14 od společnosti Audient s velmi nízkým šumem a nízkým zkreslením s nádechem klasického hřejivého analogu, vám poskytne profesionální zvuk, jaký si zasloužíte. Převodníky iD14 se postarají o to, abyste slyšeli každou nuanci, každý detail svého zvuku, což vám umožní posunout vaše nahrávky na vyšší úroveň. Nabízí neuvěřitelných 126 dB dynamického rozsahu, uslyšíte zvuk přesněji, budete moci dělat lepší kreativní rozhodnutí a zažít ohromující čistotu přímo z počítače. Připojte a poslouchejte své mixy prostřednictvím dvou sad reproduktorů se 4 Line výstupy iD14. Případně použijte výstupy Line k odeslání zvuku do externího zesilovače sluchátek na distribuci vašim umělcúm. Plánujte budoucnost s digitálním vstupem iD14, který podporuje ADAT i SPDIF a dává vám možnost přidat až osm dalších vstupů pro mikrofon, což vám umožní rozšířit vaši sestavu a zvládnout nahrávání větších souborů. Typ: Desktop Vzorkovací frekvence: 96 kHz / 24 bit Předzosilovače: 2 Vstupy: XLR/TRS kombi Vstupy: Jack 6,3mm Fantomové napájení: Ano Sluchátkový výstup: Ano Mikrofonní vstup: Ano MIDI rozhraní: Ne ADAT: Ano S/PDIF: Ano Ovládání: Mute Ovládání: Gain Ovládání: Master Volume DA Převodník: Ano Výstupy: Jack 6,3 mm Výstupy: Jack 3,5 mm Šířka (cm): 17.3 Výška (cm): 6.2 Délka (cm): 12.0 Hmotnost: 1,2 kg Balení obsahuje: Kabel USB-C Adaptér součástí: Ano USB: Ano Napájení: USB-C Počet kanálů: 2 AES/EBU: Ne Ethernet: Ne Word Clock: Ne Země původu: Čína Kompatibilní s: Windows Kompatibilní s: macOS LAN: Ne Počet výstupů: 4 Varianta: iD14 MKII Balení obsahuje: Manuál Vstupy nástroje: 1 Rozhraní: USB-C Linkové vstupy: 2 Linkový výstup (Line-Out): 4 Možná montáž do racku: Ne USB verze: 3.0

Produkt je výrobek značky Audient ,distribuovaný s EAN kódem 5060374260429.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Audient, Elektronika – příslušenství Audient, Počítačové komponenty Audient, Rozšiřující počítačové karty Audient, Karty rozhraní a adaptéry pro počítače Audient.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Audient iD14 MKII a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, rozšiřující počítačové karty sleva, karty rozhraní a adaptéry pro počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Audient a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Audient najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Audient iD14 MKII
Právě si prohlížíte...

5890,- Kč