Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MOSER střihací strojek typ Max 50

MOSER střihací strojek typ Max 50
MOSER střihací strojek typ Max 50
MOSER střihací strojek typ Max 50
MOSER střihací strojek typ Max 50

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MOSER střihací strojek typ Max 50 z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro péči o vzhled domácích zvířat, kartáče a hřebeny pro domácí zvířata, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným MOSER střihací strojek typ Max 50 .

Detailní informace

Náš nejvýkonnější a nejtišší strojek na zvířata pro kompletní úpravu srsti velkých psů a koček. - Zvláště silný díky výkonnému motorku. 3300 otáček za minutu. Mimořádně lehký a tichý. - Precizní profesionální a pevná kovová stříhací hlavice vyrobená v Německu s délkou střihu 1 mm s jemnou roztečí zubů. Perfektní pro odstraňování zacuchané a slepené srsti. Rychlý systém výměny pro co nejjednodušší výměnu stříhací hlavice a snadné čištění. - Můžete ho bezpečně a pevně uchopit v ruce díky protiskluzové vložce. - Energeticky efektivní zdroj napájen...í s nízkým napětím - extra bezpečný pro všechny, zvíře i použivatele! - Flexibilní 3 m kulatý kabel s dlouhou životností pro maximální volnost pohybu. Volitelně k dispozici: Rozsáhlý sortiment MOSER STAR BLADE rychle vyměnitelných stříhacích hlav přizpůsobený na všechny typy srsti. Kompatibilní s většinou konkurenčních stříhacích strojků s nasazovacími stříhacími hlavami.

Produkt je výrobek značky Moser ,distribuovaný s EAN kódem 4015110034827.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Moser, Potřeby pro domácí zvířata Moser, Potřeby pro péči o vzhled domácích zvířat Moser, Kartáče a hřebeny pro domácí zvířata Moser.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.985 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MOSER střihací strojek typ Max 50 a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro péči o vzhled domácích zvířat sleva, kartáče a hřebeny pro domácí zvířata sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Moser a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Moser najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MOSER střihací strojek typ Max 50
Právě si prohlížíte...

4999,- Kč