Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

FURminator hrablo na zacuchanou srst

FURminator hrablo na zacuchanou srst

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


FURminator hrablo na zacuchanou srst z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro péči o vzhled domácích zvířat, kartáče a hřebeny pro domácí zvířata, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným FURminator hrablo na zacuchanou srst .

Detailní informace

Hrablo k odstranění plstnatých žmolků FURminator® bezpečně a snadno odstraňuje zplstnatělou srst. Používejte na suchou srst podle potřeby – klidně i každý den. Každodenní péče o srst obvykle zahrnuje kartáčování, česání a rozčesávání srsti a odstraňování plstnatých žmolků. V rámci systému pravidelné péče o srst FURminator® Ultimate Hair Reduction System této fázi říkáme „česání“. Každodenní kartáčování udržuje srst zdravou, lesklou a hebkou, protože rovnoměrně roztírá kožní maz po kůži a srsti. Někdy se v srsti objeví plstnaté žmolky, které je ...třeba odstranit. Pokud se péči věnujete pravidelně, zabere celý proces jen pár minut. Každodenní česání je důležité, protože usnadňuje trimování, které se provádí jednou týdně. Díky pravidelnému kartáčování a rozčesávání není v srsti tolik zacuchaných chomáčů a plstnatých žmolků, které mohou trimování komplikovat. Díky každodennímu česání můžete také zvíře a jeho kůži zkontrolovat a podívat se, jestli nemá pod srstí ranky či pohmožděniny. Má-li vaše zvíře některý z těchto problémů, s péčí o srst vyčkejte a nejdříve vyhledejte veterinárního lékaře. Kombinovaný kartáč pro péči o srst FURminator® jsou dva kartáče v jednom. Tvrdé zuby a jemné štětiny pečují o srst, uhlazují ji a zajišťují jí lesk. Nastavitelný odstraňovač plstnatých žmolků FURminator® bezpečně a snadno odstraňuje zplstnatělou srst. Používejte jako jeden z kroků systému péče o srst FURminator® Ultimate Hair Reduction System podle potřeby, klidně i každý den. Nastavitelný odstraňovač plstnatých žmolků FURminator® používejte podle pokynů. Zplstnatělá srst může zvířatům působit velké nepříjemnosti, a pokud se neodstraňuje, je čím dál obtížnější. Odstraňovač plstnatých žmolků zplstnatělou srst odstraňuje a brání vytváření nových žmolků. Nástroj lze používat na většinu typů srsti, dlouhou i krátkou, hustou i jemnou a u většiny druhů zvířat, která línají. Bez ohledu na typ srsti ho vždy používejte na suchou srst, aby se žmolky uvolňovaly snáz. Trpělivě a pomalu jednotlivé žmolky rozčesávejte. U velkých a delší dobu zanedbaných plstnatých žmolků může odstranění trvat déle. Každodenní péče o srst pomocí kartáče či hrabla významně přispěje k prevenci vzniku plstnaté srsti. Po odstranění plstnaté srsti je snazší srst rozčesávat pouhým kartáčováním. - Tlačítko FURextender upravuje délku břitů, aby se nástroj snadno používal u všech typů a délek srsti. - Ergonomická rukojeť s protiskluzovou úpravou poskytuje maximální kontrolu při používání. - Výkonný břit z nerezové oceli je odolný vůči poškrábání. - Nasouvací zarážka zafixuje břity na místě. - Zakřivené břity odstraňují zplstnatělou srst bezpečně a efektivně.

Produkt je výrobek značky Furminator ,distribuovaný s EAN kódem 4048422141617.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Furminator, Potřeby pro domácí zvířata Furminator, Potřeby pro péči o vzhled domácích zvířat Furminator, Kartáče a hřebeny pro domácí zvířata Furminator.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.186 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

FURminator hrablo na zacuchanou srst a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro péči o vzhled domácích zvířat sleva, kartáče a hřebeny pro domácí zvířata sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Furminator a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Furminator najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

FURminator hrablo na zacuchanou srst
Právě si prohlížíte...

489,- Kč