Magic the Gathering Secret Lair: Ultimate Edition 2 - Hidden Pathways - 13% sleva

-13%
Magic the Gathering Secret Lair: Ultimate Edition 2 - Hidden Pathways
1 999 2 299 1193
1 999,- Kč

Původní cena: 2 299,- Kč


Hodnocení:


Magic the Gathering Secret Lair: Ultimate Edition 2 - Hidden Pathways z kategorie hračky a hry, hry, karetní hry, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Veselý drak a budete spokojení s dodaným Magic the Gathering Secret Lair: Ultimate Edition 2 - Hidden Pathways .

Zlevněné zboží

Druhé vydání Magic the Gathering: Secret Lair nám přináší další exkluzivní a extrémně limitovaný produkt, ve kterém najdeme 10 Pathway zemí ve fullartovném provedení a foilovém kabátku. Vše je uloženo v luxusním pamětním boxu, který si můžete vystavit a dát všem tak na obdiv tuhle překrásnou kolekcí zemí z karetní hry Magic: the Gathering. Secret Lair: Ultimate Edition 2 přináší další ultimátní kolekci zemí pro všechny zapálené hráče a sběratele karetní hry Magic: the Gathering. Tahle našlapaná krabice obsahuje deset fullartových Pathway zemí s... prémiovým foilováním a novými obrázky od 10 nejlepších ilustrátorů Magicu - Paul Scott Canavan, Alayna Danner, Piotr Dura, Grady Frederick, Donato Giancola, Yeong-Hao Han, Adam Paquette, Lucas Staniec, Jokubas Uogintas a Johannes Voss, kteří zde vyzobrazují Svět Kaldheimu a Zendikaru. V Ultimate Edition 2 - Hidden Pathways je šest Pathway zemí původně vydaných v Zendikar Rising s ilustracemi ze Světa Kaldheimu. Dále čtyři Pathway země původem z Kaldheimu zde zase mají ilustraci s motivem Světa Zendikar Rising. Díky tomu můžete sesbírat kolekci zemí z jednotlivých Světů nebo z obou! Obsah balení:
Barkchannel Pathway // Tidechannel Pathway (Borderless)  Blightstep Pathway // Searstep Pathway (Borderless) Branchloft Pathway // Boulderloft Pathway (Borderless) Brightclimb Pathway // Grimclimb Pathway (Borderless) Clearwater Pathway // Murkwater Pathway (Borderless) Cragcrown Pathway // Timbercrown Pathway (Borderless) Darkbore Pathway // Slitherbore Pathway (Borderless) Hengegate Pathway // Mistgate Pathway (Borderless) Needleverge Pathway // Pillarverge Pathway (Borderless) Riverglide Pathway // Lavaglide Pathway (Borderless) vše je uloženo v nádherném šedém pamětním boxu

Produkt je výrobek značky Wizards Of The Coast ,distribuovaný s EAN kódem 195166131191.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Wizards Of The Coast, Hry Wizards Of The Coast, Karetní hry Wizards Of The Coast.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Magic the Gathering Secret Lair: Ultimate Edition 2 - Hidden Pathways a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hry sleva, karetní hry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wizards Of The Coast a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wizards Of The Coast najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Magic the Gathering Secret Lair: Ultimate Edition 2 - Hidden Pathways
Právě si prohlížíte... - 13% sleva

1999,- Kč