Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Microsoft Office 2019 pro studenty a domácnosti CZ

Microsoft Office 2019 pro studenty a domácnosti CZ
Microsoft Office 2019 pro studenty a domácnosti CZ
Microsoft Office 2019 pro studenty a domácnosti CZ
Microsoft Office 2019 pro studenty a domácnosti CZ

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Microsoft Office 2019 pro studenty a domácnosti CZ z kategorie software, počítačový software, kancelářský software, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Microsoft Office 2019 pro studenty a domácnosti CZ .

Detailní informace

Office 2019 pro domácnosti Díky sadě známých kancelářských aplikací od Microsoftu získá vaše domácnost a její členové přístup ke snadné tvorbě dokumentů, tabulek či prezentací. Na časově neomezenou dobu získáte aplikace Word, Excel, a PowerPoint, se kterými zvládnete textové dokumenty, tabulky i prezentace. Aplikace Office 2019 Microsoft Word Tvořte a editujte dokumenty nejen na klávesnici Microsoft Word je nástroj pro tvorbu textových dokumentů s řadou nástrojů a intuitivním rozhraním. Těšit se můžete například na jednoduché přecházení mezi kl...ávesnicí a perem. Připravena je i spolehlivá a inteligentní korektura textu, která vám pomůže s gramatikou, pravopisem a dokonce nabídne stylistické návrhy. Microsoft Excel Tabulky přehledně, intuitivně a snadno Excel je inteligentní nástroj pro úpravu tabulek, který vám pomůže uspořádat data, provede automatické výpočty nebo navrhne přehledné grafy a celkově pomůže ušetřit čas. Pomocí připravených či vlastních šablon vytvořte kýžené tabulky a snadno vytvářejte prognózy pomocí předpovědi trendů, vše jediným kliknutím. Microsoft PowerPoint Bohaté prezentace, které vyniknou Ukažte své nápady kolegům, prezentujte své výsledky nadřízeným nebo představte svou činnost zákazníkům pomocí krásně vytvořených prezentací s bohatými animacemi, filmovým pohybem či 3D modely. Jednoduše spravujte, jaký obsah vidíte vy a jaké vaše publikum a doplňte si tak prezentaci o poznámky.

Produkt je výrobek značky Microsoft ,distribuovaný s EAN kódem 0889842473698.

Procházet zboží z kategorie Software Microsoft, Počítačový software Microsoft, Kancelářský software Microsoft.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Microsoft Office 2019 pro studenty a domácnosti CZ a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, kancelářský software sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Microsoft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Microsoft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Microsoft Office 2019 pro studenty a domácnosti CZ
Právě si prohlížíte...

3352,- Kč