Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Microsoft 365 Family CZ

Microsoft 365 Family CZ

Warning: file_get_contents(https://cdn.shopify.com/s/files/1/0550/7845/3290/products/microsoft-365-family-cz-6gq-01147-1809372_grande.jpg?v=1637197525): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/chci/public_html/lib/blog2017.php on line 545
Microsoft 365 Family CZ
Microsoft 365 Family CZ
Microsoft 365 Family CZ

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Microsoft 365 Family CZ z kategorie software, počítačový software, kancelářský software, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Microsoft 365 Family CZ .

Detailní informace

6 osob / 12 měsíců / CZ Microsoft 365 Nový kancelářský balíček Microsoft 365 navazuje na populární 365 a kromě nového názvu si nachystal i řadu vylepšení a prohloubení stávajících funkcí. Můžete se tak těšit na oblíbené aplikace jako je Word, Excel nebo Powerpoint s inteligentním editorem a novými šablonami. Připraveno je i Cloudové úložiště pro zálohu fotek a souborů s maximálním zabezpečením. V neposlední řadě nechybí ani online spolupráce s kolegy nebo rodinou či sdílené kalendáře a soubory. Kancelářské programy Základem jsou samozřejmě oblí...bené programy pro tvorbu textových i tabulkových dokumentů nebo prezentací Word, Excel a Powerpoint. Ty jsou navíc s předplatným 365 obohaceny o nové a zajímavé šablony, díky kterým vytvoříte poutavé osobní nebo firemní materiály. Microsoft editor Jedním z největších lákadel je inteligentní editor, který bude při psaní jakéhokoliv textu kontrolovat váš pravopis a nabízet opravy. Ani při psaní na sociálních sítích nebo emailových klientech se vám tak nestane, že by vám do textu skočila hrubka. Týmová práce Microsoft podporuje práci a komunikaci s kolegy nebo rodinou, o čemž svědčí nejen aplikace Microsoft Teams, ale i online sdílení souborů a společná práce v reálném čase. S kolegy nebo rodinou můžete také sdílet informace o tom co vás čeká a kdy máte na co vyhrazený váš čas. Bezpečné zálohování V cloudovém úložišti OneDrive je pro vás připraven celý 1 TB pro zálohování souborů, který můžete využít například pro uskladnění pořízených fotek, ale díky jeho maximálnímu zabezpečení i pro důležité a citlivé soubory, o které nechcete přijít. Osobní trezor O bezpečné zálohování se pak postará i jedinečný osobní trezor, tedy místo v cloudovém úložišti, k jehož přístupu bude každý muset využít dvoufázové přihlašování. Můžete tak své soubory schovat například za otisk prstu a mít tak jistotu, že nikdo jiný kromě vás se k nim nedostane.

Produkt je výrobek značky Microsoft ,distribuovaný s EAN kódem 0889842469882.

Procházet zboží z kategorie Software Microsoft, Počítačový software Microsoft, Kancelářský software Microsoft.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Microsoft 365 Family CZ a další podobné zlevněné zboží z kategorie software sleva, počítačový software sleva, kancelářský software sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Microsoft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Microsoft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Microsoft 365 Family CZ
Právě si prohlížíte...

2327,- Kč