Originální Samsung Datový Kabel ECBDU5ABE microUSB - 35% sleva

-35%
Originální Samsung Datový Kabel ECBDU5ABE microUSB
129 199 316
129,- Kč

Původní cena: 199,- Kč


Hodnocení:


Originální Samsung Datový Kabel ECBDU5ABE microUSB z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, kabely, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Originální Samsung Datový Kabel ECBDU5ABE microUSB .

Zlevněné zboží

Samsung Micro USB datový kabel ECBDU5ABE například pro modely řady Galaxy, Wave, Omnia. Originální datový microUSB kabel Samsung Micro USB ECBDU5ABE pro Samsung telefony, ale i jiná zařízení s microUSB konektorem. Originální Micro USB datový kabel ECC1DU2BBE slouží pro připojení vašeho mobilního telefonu samsung k počítači. S originálním kabelem Samsung můžete snadno přenášet hudbu či fotografie. Originální Micro USB datový kabel ECC1DU2BBE je kompatibilní s modely telefonů : Samsung i9300 Galaxy S III (S3), N7000/i9220 Galaxy Note, N7100 Galax...y Note II (2) a další telefony s konektorem micro USB . . . MicroUSB kabel Samsung.

Produkt je výrobek značky Samsung ,distribuovaný s EAN kódem 8592118105095.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Samsung, Elektronika – příslušenství Samsung, Kabely Samsung.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Originální Samsung Datový Kabel ECBDU5ABE microUSB a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, kabely sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samsung a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samsung najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Originální Samsung Datový Kabel ECBDU5ABE microUSB
Právě si prohlížíte... - 35% sleva

129,- Kč