Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Datový kabel Mcdodo Peacock Series Lightning Data Cable with LED Light 1.2m, černá

Datový kabel Mcdodo Peacock Series Lightning Data Cable with LED Light 1.2m, černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Datový kabel Mcdodo Peacock Series Lightning Data Cable with LED Light 1.2m, černá z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, kabely, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Datový kabel Mcdodo Peacock Series Lightning Data Cable with LED Light 1.2m, černá .

Detailní informace

Datový a nabíjecí kabel Mcdodo Peacock Series Lightning Data Cable. Díky délce 1,2m je vhodný do nákladních aut, do aut pro rodiny nebo pro lidi, kteří často dobíjejí a mají daleko zásuvku a v době dobíjení potřebují volat. Umožní například synchronizaci s počítačem, zálohování dat v telefonu, nahrávání nových písniček, stahování fotografií či využití mobilního telefonu jako modemu pro připojení k internetu. Tento kabel disponuje LED indikátorem, který ukazuje nabíjení a jeho ukončení Vlastnosti: pro: mobilní zařízení Apple koncovky: USB a Ligh...tning výstup: max 5V/2A délka: 1,2 m Materiál: nylon, slitina zinku Barva: black / černá

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Datový kabel Mcdodo Peacock Series Lightning Data Cable with LED Light 1.2m, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, kabely sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Datový kabel Mcdodo Peacock Series Lightning Data Cable with LED Light 1.2m, černá
Právě si prohlížíte...

198,- Kč