Datový kabel ALIGATOR 2A iPhone lightning 1m, Black - 20% sleva

-20%
Datový kabel ALIGATOR 2A iPhone lightning 1m, Black
119 149 2159
119,- Kč

Původní cena: 149,- Kč


Hodnocení:


Datový kabel ALIGATOR 2A iPhone lightning 1m, Black z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, kabely, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Datový kabel ALIGATOR 2A iPhone lightning 1m, Black .

Zlevněné zboží

Velmi kvalitní datový a nabíjecí pro iPhone/iPad s lightning konektorem ALIGATOR. Datový kabel slouží k synchronizaci dat nebo k nabíjení. Pořízením USB kabelu máte naprostou jistotu plné kompatibility. Umožní například synchronizaci telefonu s počítačem, zálohování dat v telefonu, nahrávání nových písniček, stahování fotografií či využití mobilního telefonu jako modemu pro připojení k internetu. Datový kabel ALIGATOR umožňuje zvýšenou proudovou zátěž, což oceníte především při nabíjení. USB kabel ALIGAROR je vyroben z kvalitních materiálů, kte...ré zaručují zvýšenou odolnost, a díky plochému provedení máte jistotu že se samotný kabel nikdy nezamotá. Barva: Black / černá Vlastnosti USB kabelu ALIGATOR: Délka 1m Výstup: 2A

Produkt je výrobek značky Aligator ,distribuovaný s EAN kódem 8595181149416.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Aligator, Elektronika – příslušenství Aligator, Kabely Aligator.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

583,- Kč
534,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Datový kabel ALIGATOR 2A iPhone lightning 1m, Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, kabely sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aligator a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aligator najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Datový kabel ALIGATOR 2A iPhone lightning 1m, Black
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

119,- Kč