Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ADATA MicroUSB kabel nylonový 1m černý - 85% sleva

-85%
ADATA MicroUSB kabel nylonový 1m černý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ADATA MicroUSB kabel nylonový 1m černý z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, kabely, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným ADATA MicroUSB kabel nylonový 1m černý .

Zlevněné zboží

Datový kabel ADATA s textilním nylonovým obalem pro mobilní telefony s konektorem microUSB/USB dokáže přenášet data z mobilních zařízení do počítače a lze také použít k nabíjení telefonu. Klasický napájecí kabel ADATA potažený tkaninou, která chrání kabel proti ohnutí a zamotání. Kabel ADATA umožňuje rychlé nabíjení a rychlý přenos dat díky použitému kvalitnímu silnějšímu pocínovanému měděnému drátu. Odolný kabel má hliníkový kryt pro odstínění elektromagnetického rušení. Pokud máte vybitý telefon, lze tímto kabelem nabíjet váš telefon přímo z ...počítače nebo s adaptérem lze napájet rovnou ze sítě. Kompatibilita: všechny telefony s konektorem micro USB (např. Nokia nebo Samsung). Datový kabel micro USB od výrobce ADATA rychle a snadno propojí váš telefon s počítačem. Vlastnosti: snadné a rychlé nabíjení (až 2,4A) díky použitému drátu z mědi (24 AWG) konektory: USB - microUSB oboustranný USB konektor pro rychlejší připojení kabelu materiál - vnější plášť: textil barva: černá délka: 1 m

Produkt je výrobek značky Adata ,distribuovaný s EAN kódem 4712366965232.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Adata, Elektronika – příslušenství Adata, Kabely Adata.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové

Další velikosti a varianty


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ADATA MicroUSB kabel nylonový 1m černý a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, kabely sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Adata a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Adata najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ADATA MicroUSB kabel nylonový 1m černý
Právě si prohlížíte... - 85% sleva

109,- Kč