Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sava 27,5" DECK 9.1 vel 19" /L -beige

Sava 27,5

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sava 27,5" DECK 9.1 vel 19" /L -beige z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, jízdní kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Sava 27,5" DECK 9.1 vel 19" /L -beige .

Detailní informace

Elektrokolo Sava 27,5" DECK 9.1
vel 19"
/L -beige:
Skvěle ovladatelné elektrokolose středovým motoremSháníte skvěle vybavené elektrokolo na dlouhé výjezdy? Zvolte Sava DECK 9.1. Vyniká výbornými jízdními vlastnostmi, perfektní ovladatelností a především dlouhým dojezdem. Značková baterie LG s nadprůměrnou kapacitou umožňuje dojezd až 180 kilometrů. Kvality tohoto jízdního elektrokola ocení jak zkušený biker, tak i nadšený začátečník. Tato nová generace kol se navíc pyšní skvělým poměrem cena × výkon. Z široké nabídky si vybere ka...ždý. Máte možnost volby ze tří velikostí a dvou barev. 
MATERIÁL RÁMUkarbon
KAPACITA BATERIE20 Ah / 720 Wh
DOJEZD180 km
Karbonový rám s mimořádnou zárukouElektrokolo Sava DECK 9.1 je postaveno na karbonovém rámu, který se vyznačuje nižší hmotností, a především vyšší pevností v porovnání s hliníkovými slitinami. Na výrobu tohoto modelu byl použitý karbon s označením T700. Jako důkaz kvality je na rám poskytována exkluzivní záruka v délce 15 let. 
Sava DECK 9.1 se neztratí v žádném terénuPerfektní průchodnost terénem zajistí 27,5palcová kola obutá plášti Continental, které si hravě poradí i s kluzkým terénem. Při přesunech po zpevněných či asfaltových cestách příjemně překvapí jejich nízký valivý odpor, díky čemuž se moc nenadřete a užijete si pohodlnou jízdu i mimo terén. V příkrých kopcích vám pomůže střední motor s točivým momentem 80 Nm a výkonem 250 W.
Kvalitní brzdy a uzamykatelná vidlicePři jízdě v členitém terénu oceníte odpruženou vidlici Suntour XCM se zdvihem 100 mm, která utlumí malé i velké nerovnosti. Na silnici nebo cyklostezce ji lze snadno uzamknout. O vaši bezpečnost se postarají hydraulické kotoučové brzdy Shimano. 
Elektrokolose skvělou ergonomiíPro bezproblémovou jízdu v terénu i jízdu po rovině vyšší rychlostíje Sava DECK 9.1 vybaveno 10rychlostní řadou Shimano Deore. Při vašich vyjížďkách oceníte atraktivní design rámu s vyladěnou geometrií. V základní výbavě je také stojánek a pedály. Třešničkou na dortu je dokonalé sedlo Selle Royal. 
Detailní specifikace elektrokola Sava 27,5 DECK 9.1–19/LElektrokolo Sava DECK vás mile překvapí poměrem cena × výkonZnačková baterie LG s nadprůměrnou kapacitou 20 Ah/720 Wh umožňuje dojezd až 180 kmOdpružená uzamykatelná vidlice Suntour XCM se zdvihem 100 mmSava DECK 9.1 je vybaveno 10rychlostní řadou Shimano DeoreElektrokolo je postaveno na karbonovém rámu T700 s patnáctiletou zárukouJe obuto do plášťů ContinentalDisponuje středním motorem s točivým momentem 80 NmO vaši bezpečnost se postarají hydraulické kotoučové brzdy ShimanoV základní výbavě je také stojánek a pedályNa dlouhých cestách oceníte pohodlné sedlo Selle Royal

Produkt je výrobek značky Sava.

Procházet zboží z kategorie Sport Sava, Outdoorové aktivity Sava, Cyklistika Sava, Jízdní kola Sava.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

24 390,- Kč
Detail
13 290,- Kč
Detail
14 190,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sava 27,5" DECK 9.1 vel 19" /L -beige a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, jízdní kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sava a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sava najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sava 27,5" DECK 9.1 vel 19" /L -beige
Právě si prohlížíte...

36091,- Kč