Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Electra Townie Path Go! 10D Nardo Grey 2021

Electra Townie Path Go! 10D Nardo Grey 2021

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Electra Townie Path Go! 10D Nardo Grey 2021 z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, jízdní kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Electra Townie Path Go! 10D Nardo Grey 2021 .

Detailní informace

E-bike, který kombinuje všestrannost, technologii a styl. Je vybaven motorem Bosch Performance Line, integrovanou baterií, SmartphoneHub, hydraulickými kotoučovými brzdami a patentovanou technologií Flat Foot Technology® pro dokonalé pohodlí a kontrolu.
 
Je pro vás ten pravý, když ...
S 10-rychlostní přehazovačkou, výkonnými kotoučovými brzdami a většími 27,5-palcovými plášti se dostanete ...všude, kam chcete. Baterie vám v případě potřeby poskytne podporu s dosahem až 100 km.
 
Technologie
10D EQ je vybaven motorem Bosch Performance Line, plně integrovanou baterií PowerTube 500 W a SmartphoneHub od společnosti Bosch. 10-stupňová přehazovačka poskytuje široké spektrum převodových stupňů, zatímco pláště Schwalbe Super Moto-X jsou odolné proti propíchnutí, výkonné hydraulické kotoučové brzdy a komfortní gelové sedlo Townie zaručují hladkou jízdu v jakémkoliv terénu.
 
Díky technologii ve spojení s elegantním designem jde skutečně o další vývoj prémiových e-kol. I když se jedná o odolnější kolo, stále jde o model Townie, díky kterému je jízda pohodlná a lehká.
 
Proč se vám bude líbit
 
10D obsahuje patentovanou technologii Flat Foot Technology® a Bosch Motor Performance Line pro optimální pohodlí a kontrolu.
Sledujte podrobné údaje na jednom místě pomocí SmartphoneHub od společnosti Bosch.
Plně integrovaná baterie na rámu.
Je vybaven předními a zadními světly, barevně sladěnými blatníky, zámkem rámu ABUS a zadním stojanem kompatibilním s MIK.
Přizpůsobte si jízdu přidáním zvonku Electra nebo držáku na přenášení věcí.
 
Vlastnosti:
Flat Foot Technology®
Společnost Flat Foot Technology® nezískala jeden, ale hned dva patenty. Tato technologie napomáhá vzpřímenému, uvolněnému sedu se správným umístěním nohou, díky čemuž je můžete položit na zem kdykoliv budete chtít nebo potřebovat.
 
Bosch Performance Line
Tichý. Hladký. Spolehlivý. 250-wattový motor Bosch Active Line Plus vám dává jistotu na rovině i do kopce. Dosáhne rychlosti až 25 km / h. Čtyři úrovně výkonu od Eco po Turbo zajistí, že si jízdu pořádně užijete.
 
Bosch PowerTube
Baterie Bosch PowerTube je kompaktní a díky minimalistickému designu je její integrace do rámu téměř bezproblémová. Lehce se odnímá a dá se nabíjet na kole i mimo něj.
 
Bosch SmartphoneHub Display
Bosch SmartphoneHub připojí váš smartphone k aplikaci COBI.Bike přes Bluetooth a promění váš telefon na palubní počítač. Můžete telefon nabíjet, uskutečňovat nebo přijímat hovory, poslouchat hudbu nebo audio streaming, dostávat informace o počasí, sledovat kondici, ... Smartphone? Spíš Smartbike.
 
Výbava
Barevně sladěné blatníky vás chrání před blátem a jinými nečistotami, zatímco přední a zadní LED světla vám pomohou vidět a být viděn.
 
Interní vedení kabelů
Kdo chce vidět na kole viset hromadu drátů a kabelů? Nikdo. Proto jsou všechny ukryty v rámu kola.
 
Motor
Motor je umístěn na spodní konzole mezi pedály, čímž je zajištěna maximální stabilita a kontrola při jízdě s nižším těžištěm.
 
MIK kompatibilita
Revoluční systém upevnění nosiče zavazadel.
 
Pláště Schwalbe
Nikdy nevíte, co vás čeká na cestě. Kevlar® Guard tlumí nárazy, jsou odolné proti propíchnutí a zajišťují hladkou jízdu v jakémkoliv terénu. Typ baterie: 500 Wh Brzda: Shimano BR-MT201 Brzda: 160 mm Typ brzdy: Kotoučová hydraulická Kazeta: Shimano Deore CS-M4100 Kazeta: 11-42T Barva podle výrobce: Nardo Grey Barva: Šedá Kliky: FSA Kliky: 40T Kliky: 170 mm Navrženo v: USA Vidlice: Slitina Rám: 6061-T6 Aluminum, patented Flat Foot Technology® Rukojeť: Electra Townie Ergo Rukojeť: Lock-O

Produkt je výrobek značky Electra ,distribuovaný s EAN kódem 0601842215982.

Procházet zboží z kategorie Sport Electra, Outdoorové aktivity Electra, Cyklistika Electra, Jízdní kola Electra.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Grey
  • Materiál: Aluminium
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Electra Townie Path Go! 10D Nardo Grey 2021 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, jízdní kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Electra a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Electra najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Electra Townie Path Go! 10D Nardo Grey 2021
Právě si prohlížíte...

99790,- Kč