Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dětské kolo Cars Bike 12"

Dětské kolo Cars Bike 12

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dětské kolo Cars Bike 12" z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, jízdní kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Dětské kolo Cars Bike 12" .

Detailní informace

Řada ozdobných prvků z filmů Auta, balanční kolečka, nafukovací kola, vhodné pro děti od 3 let.. Dětské kolo Cars Bike 12" je kvalitní kolo pro nejmenší závodníky. Motivy populárního animáku Auta v čele s hlavním hrdinou Bleskem McQueenem spolehlivě rozzáří oči Vaší ratolesti. Kolo disponuje odolným ocelovým rámem a bohatou funkční a bezpečnostní výbavou. O bezpečí se stará dvojice spolehlivých čelisťových brzd, kryt řetězu a odnímatelná balanční kolečka. Dominantním designovým prvkem je pak kryt řetězu, na kterém samozřejmě nechybí ozdobné prv...ky. Kolo pro děti Cars Bike je vhodné pro děti od 3 do 5 let, a to díky sedlu ve výšce 43 cm a balančním kolečkům. Proto je toto dětské kolo ideální i pro naprosté začátečníky. 12'' nafukovací kola zaručují perfektní jízdní vlastnosti i na méně rovných površích. Dětské kolo Cars Bike 12" si díky parádnímu designu, kvalitnímu zpracování a bohaté bezpečnostní výbavě zamilujete Vy i Vaši prckové.Technický popis:
odolný ocelový rám
nafukovací 12" kola 
přední a zadní ocelová čelisťová brzda
ochranný kryt řetězu
postranní stabilizační kolečka
plastové blatníky
pohodlné sedlo
motivy oblíbeného filmu Auta
hmotnost: 8,5 kg
nosnost: 32 kg
velikost rámu: 7"
doporučený věk: 3 - 5 let
obrázek je pouze ilustrační

Produkt je výrobek značky Disney Cars ,distribuovaný s EAN kódem 3496278930182.

Procházet zboží z kategorie Sport Disney Cars, Outdoorové aktivity Disney Cars, Cyklistika Disney Cars, Jízdní kola Disney Cars.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 10.100 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

189,- Kč
Detail
199,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Dětské kolo Cars Bike 12" a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, jízdní kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Disney Cars a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Disney Cars najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dětské kolo Cars Bike 12"
Právě si prohlížíte...

3990,- Kč