Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Motorex Bike Shine 300 ml

Motorex Bike Shine 300 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Motorex Bike Shine 300 ml z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, jízdní kola – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Motorex Bike Shine 300 ml .

Detailní informace

Osvěžuje barvy a dodává vysoký lesk. Chrání, konzervuje a je vodoodpudivý (efekt korálkování). Díky svým antistatickým vlastnostem působí odpudivě na prach a je vhodný i na konzervaci kol, které se nepoužívají pravidelně, nebo pro vystavované jízdní kola.       APLIKACE Naneste BIKE SHINE na všechny části kola, které mají být ošetřeny, a pokud je to n...utné, otřete je měkkým hadříkem, který nepouští vlákna. Části kola by měly být co nejdříve suché, i když zbytky vody nejsou problémem, protože jsou infiltrovány. Konzervace se ideálně provádí po každém čištění.       VÝHODY Dává vysoký lesk osvěžuje barvy Velmi dobře infiltruje vodu Chrání před korozí a konzervuje Vhodné na zazimování Také čistí a pečuje o gumu, kůži a plasty       POZNÁMKY K dispozici také jako tekutina! Země původu: Švýcarsko Objem: 300 ml

Produkt je výrobek značky Motorex ,distribuovaný s EAN kódem 7611197115618.

Procházet zboží z kategorie Sport Motorex, Outdoorové aktivity Motorex, Cyklistika Motorex, Jízdní kola – příslušenství Motorex.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Motorex Bike Shine 300 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, jízdní kola – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Motorex a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Motorex najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Motorex Bike Shine 300 ml
Právě si prohlížíte...

310,- Kč