BEBIVITA Jablečno-meduňkový čaj - instantní 200g

BEBIVITA Jablečno-meduňkový čaj - instantní 200g
95 95 1869
95,- Kč

Původní cena: 95,- Kč


Hodnocení:


BEBIVITA Jablečno-meduňkový čaj - instantní 200g z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, instantní nápoje, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BEBIVITA Jablečno-meduňkový čaj - instantní 200g .

Detailní informace

Bebivita Instantní Jablečno – meduňkový čaj slouží k doplnění tekutin v období přikrmování a je vhodný pro děti od 6. měísce (od ukončeného 5. měsíce.) Instantní nápoje Bebivita slouží k doplnění tekutin v období přikrmování. Vlastnosti: Bez lepku Bez přídavku barviv Bez přídavku konzervačních látek Standardní ředění: 100 ml pitné vody a 2g instantního čaje. Důležitá upozornění: … pro zuby Vašeho dítěte – tento nápoj obsahuje sacharidy, které při častém a trvalém pití z láhve s dudlíkem mohou způsobit vznik zubních kazů. Proto nepodávejte láhev... dítěti jako náhražku dudlíku. Láhev vždy držte sami a plynule dávejte dítěti napít. O pravidelnou péči o zuby se starejte již od prvních zoubků. Od 8. měsíce zvykejte dítě na pití z hrnečku. Potravina pro zvláštní výživu kojenců a malých dětí Věnujte pozornost vyvážené stravě a zdravému způsobu života Vašeho dítěte. Složení cukr, dextróza, meduňkový extrakt, sušená jablečná šťáva, přírodní aroma citrónové trávy, přírodní jablečné aroma, karamelový sirup Návod k přípravě: Standardní ředění: 100 ml pitné vody určené pro kojence a 2 g instantního čaje. Pro zdraví Vašeho dítěte je důležité dodržovat návod k přípravě a podmínky uchování, skladování a zacházení s výrobkem. Otevřený obal ihned po odebrání výrobku dobře uzavřete, uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Před použitím se prosím přesvědčte, že balení zůstalo neporušené. Malý hrníček (1 porce pro kojence): jednu polovinu čajové lžičky (2 g) instantního čaje vsypte do hrníčku naplněného 100 ml čerstvě převařené pitné vody vychladlé na teplotu cca 37 °C nebo studené vody a zamíchejte. Ověřte teplotu! Nápoj připravujte vždy čerstvý. Nepřislazujte. Velký hrníček (1 porce pro batolata): jednu celou čajovou lžičku (4 g) instantního čaje vsypte do hrníčku naplněného 200 ml čerstvě převařené pitné vody vychladlé na teplotu cca 37 °C nebo studené vody a zamíchejte. Ověřte teplotu! Nápoj připravujte vždy čerstvý. Nepřislazujte. Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Minimální trvanlivost do: viz spodní strana obalu Výživové údaje – 100 g – 1 porce/porcia (2 g výrobku + 100 ml vody) Energie/Energia kJ / kcal 1615/380 32/8 Tuky z toho < 1 g < 0,1 g nasycené /nasýtené mastné kyseliny < 1 g < 0,1 g Sacharidy (z toho cukry) 95 g (94 g) 1,9 g (1,9 g) Bílkoviny/Biel­koviny < 1 g < 0,1 g Sůl/Soľ * < 0,05 g < 0,05 g Sodík

Produkt je výrobek značky Bebivita ,distribuovaný s EAN kódem 9007253102964.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Bebivita, Nápoje Bebivita, Instantní nápoje Bebivita.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BEBIVITA Jablečno-meduňkový čaj - instantní 200g a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, instantní nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bebivita a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bebivita najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BEBIVITA Jablečno-meduňkový čaj - instantní 200g
Právě si prohlížíte...

95,- Kč