SKS Příslušenství k pumpám Airspy Černá

SKS Příslušenství k pumpám Airspy Černá
1 925 1 968 1605
1 925,- Kč

Původní cena: 1 968,- Kč


Hodnocení:


SKS Příslušenství k pumpám Airspy Černá z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, jízdní kola – příslušenství, hustilky na jízdní kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným SKS Příslušenství k pumpám Airspy Černá .

Detailní informace

Senzor tlaku vzduchu v pláštích. Zkouška tlaku palcem již není nutná. Od této chvíle to bude špionážní pomocník Airspy. Mobilní digitální manometr přenáší přesná data v reálném čase do kompatibilních cyklistických počítačů nebo smartphonů s aplikacemi SKS MYBIKE. Kompaktní a lehký snímač tlaku vzduchu SKS Airspy poskytuje bajkerům jistotu, že jedou s optim&aa...cute;lním tlakem. Po instalování měří tlak v plášti permanentně. Senzor je prachotěsný a vodotěsný. Používá Bluetooth nebo ANT + k přenosu přesných dat v reálném čase do kompatibilního zařízení na kole nebo do smartphonů, na kterých je nainstalována aplikace SKS MYBIKE. Aplikace nejen zobrazuje aktuální tlak vzduchu, ale také teplotu a stav baterie senzoru. Nenápadný "vzduchový špión" vydává výstražný poplach, pokud by byly detekovány tlakové odchylky. Airspy lze také použít jako mobilní digitální měřidlo, aby bylo možné při každém nahuštění pneumatik digitálně změřit tlak v pneumatikách. Jednoduše sundejte krytku ventilku, povolte ventilek, našroubujte adapter ventilku, nasuňte na něj senzor a dotáhněte. Můžete nafouknout a jezdit. Airspy je k dispozici jako sada pro přední a zadní kolo. Je vhodný pro použití se všemi ventilky AV / SV a většinu Dunlop ventilků, včetně bezdušových plášťů. Obsahuje knoflíkovou baterii CR2032 a U-zámky do výpletů v různých délkách. Hmotnost : 18 g Barva : Černá Země původu : Německo Set : Ano Tlak : 8,3 bar Barva podle výrobce : Černá Materiál : Plast Typ : Příslušenství

Produkt je výrobek značky Sks ,distribuovaný s EAN kódem 4002556943196.

Procházet zboží z kategorie Sport Sks, Outdoorové aktivity Sks, Cyklistika Sks, Jízdní kola – příslušenství Sks, Hustilky na jízdní kola Sks.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Materiál: Plastic
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 081,- Kč
967,- Kč
Detail
1 003,- Kč
951,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

SKS Příslušenství k pumpám Airspy Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, jízdní kola – příslušenství sleva, hustilky na jízdní kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sks a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sks najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SKS Příslušenství k pumpám Airspy Černá
Právě si prohlížíte...

1925,- Kč