Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tangle Teezer Compact Styler Candy Sparkle kartáč na vlasy

Tangle Teezer Compact Styler Candy Sparkle kartáč na vlasy

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tangle Teezer Compact Styler Candy Sparkle kartáč na vlasy z kategorie zdraví a krása, osobní péče, péče o vlasy, nástroje pro vlasový styling, hřebeny a kartáče, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Tangle Teezer Compact Styler Candy Sparkle kartáč na vlasy .

Detailní informace

Tangle Teezer Compact Styler Candy Sparkle, , Ploché kartáče pro ženy, Kartáč na vlasy Tangle Teezer Compact Styler Candy Sparkle je nepostradatelným pomocníkem při každodenní úpravě účesu i složitějším stylingu. Vlastnosti: speciálně rozvržené štětiny bezbolestně rozčesají zacuchané vlasy minimalizuje poškození vlasů šetrný k vlasům i pokožce flexibilní štětiny masírují pokožku hlavy originální design kompaktní velikost je ideální na cesty či do kabelky limitovaná edice Jak používat: Kartáčujte vlasy pomalu a jemně, abyste předešli mechanickém...u poničení vlasů.

Produkt je výrobek značky Tangle Teezer ,distribuovaný s EAN kódem 5060630042929.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Tangle Teezer, Osobní péče Tangle Teezer, Péče o vlasy Tangle Teezer, Nástroje pro vlasový styling Tangle Teezer, Hřebeny a kartáče Tangle Teezer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tangle Teezer Compact Styler Candy Sparkle kartáč na vlasy a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, péče o vlasy sleva, nástroje pro vlasový styling sleva, hřebeny a kartáče sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tangle Teezer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tangle Teezer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tangle Teezer Compact Styler Candy Sparkle kartáč na vlasy
Právě si prohlížíte...

295,- Kč