Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Panství hrůzy: Děsivé výpravy

Panství hrůzy: Děsivé výpravy

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Panství hrůzy: Děsivé výpravy z kategorie hračky a hry, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Panství hrůzy: Děsivé výpravy .

Detailní informace

Děsivé výpravy jsou rozšíření na tématickou hru Panství hrůzy. Poklidné brázdění vzducholodi po nebi nad Atlantikem přerušila přicházející bouře přinášející krvavou pomstu. Hluboko pod mořskou hladinou probíhají přípravy zrádného plánu vyhodit loď do povětří. Venkovem Nové Anglie se vlak v oblaku černého dýmu snaží zoufale uniknout nepředstavitelné hrozbě. Rozšíření Děsivé výpravy přináší tři nové scénáře, které přivedou vyšetřovatele daleko za hranice Arkhamu. Přijďte na kloub děsivým záhadám na palubě rušné transatlantické vzducholodi, luxusn...ího zaoceánského parníku nebo ve vlaku uhánějícím malebnou venkovskou krajinou. Vyšetřovatelé se musí potýkat s odpornými obojživelnými nestvůrami, jejichž domovem jsou hlubiny oceánu, stvořeními z jiné dimenze, které trhají otvory v plášti reality a všudypřítomným nebezpečím, kdy jedno nesprávné rozhodnutí může zpečetit osud dopravního prostředku, který se snaží chránit. Hra obsahuje: 4 karty vyšetřovatelů a příslušné figurky 18 mapových dílů 6 kartiček agendy 13 kartiček běžných předmětů 7 kartiček unikátních předmětů 15 kartiček kouzel 8 kartiček se stavem 4 kartičky zranění 4 kartičky strachu 7 žetonů nestvůr a příslušné figurky 43 žetonů trhliny/vody 6 žetonů osob 4 žetony dveří 1 pravidla hry

Produkt je výrobek značky Adc Blackfire ,distribuovaný s EAN kódem 8595680301476.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Adc Blackfire.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

510,- Kč
485,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Panství hrůzy: Děsivé výpravy a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Adc Blackfire a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Adc Blackfire najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Panství hrůzy: Děsivé výpravy
Právě si prohlížíte...

1699,- Kč