Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PETITE&MARS Deka na hraní Pool 4v1 - 53% sleva

-53%
PETITE&MARS Deka na hraní Pool 4v1
PETITE&MARS Deka na hraní Pool 4v1
PETITE&MARS Deka na hraní Pool 4v1
PETITE&MARS Deka na hraní Pool 4v1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PETITE&MARS Deka na hraní Pool 4v1 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným PETITE&MARS Deka na hraní Pool 4v1 .

Zlevněné zboží

Jedinečná hrací deka, která bude Vaše děťátko doprovázet od narození až do školkářského věku. Velmi jednoduše ji přeměníte z hrazdičky na bazének s kuličkami. Děťátko má tak možnost všestranně se rozvíjet, zkoušet nové hry a bavit se. Tato multifunkční deka má 4 různé způsoby použití: Deka s hrazdičkou ve tvaru ohrádky pro první objevování světa. Deka s hrazdičkou pro čas na bříšku či na zádech. Bazének se zdviženými boky na hru s míčky. Samostatná podložka na sezení nebo na hru se stavebnicí. Vychutnejte si společný čas s Vaším děťátkem. Hrací... deka v příjemných pastelových barvách s krásnými ilustracemi stimuluje rozvoj jednotlivých smyslů děťátka. Závěsné hračky, které lze díky c-kroužkům zavěsit na ramena hrazdičky dítě zkoumá během ležení na zádech. Deka je bezpečná i pro nejmenší dětičky díky ohrádce, kterou můžete kolem hrazdičky snadno upevnit. Odnětím hrazdičky vznikne z ohrádky bazének, který můžete naplnit kuličkami. Později deka poslouží jako podložka při samostatné hře. Vlastnosti: Vhodná je od narození do 36 měsíců Podporuje rozvoj jemné a hrubé motoriky Stimuluje zrakové, sluchové a hmatové smysly miminka 6 odnímatelných závěsných hraček na C kroužcích 20 míčků pro nekonečnou zábavu 2 odnímatelné hrazdičky s hračkami Zvednuté okraje vytvoří ohrádku či bazének na míčky Měkká podložka se dá využít i jako podložka k sezení Deku lze prát ručně při teplotě 30°C Rozměr: 96 cm x 102,5 cm x 57 cm

Produkt je výrobek značky Petite&mars ,distribuovaný s EAN kódem 8596202002598.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PETITE&MARS Deka na hraní Pool 4v1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Petite&mars a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Petite&mars najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PETITE&MARS Deka na hraní Pool 4v1
Právě si prohlížíte... - 53% sleva

774,- Kč