Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Washington Capitals NHL Helix Pullover Modrá XL

Washington Capitals NHL Helix Pullover Modrá XL

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Washington Capitals NHL Helix Pullover Modrá XL z kategorie oblečení a móda, oblečení, uniformy, sportovní dresy, hokejové dresy, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Washington Capitals NHL Helix Pullover Modrá XL .

Detailní informace

Hokejová mikina '47 Helix je vyrobena z fleecu střední hmotnosti s měkkým broušeným vnitřním prostorem a zářivou grafikou. 60% bavlna, 40% polyester. Věková skupina: Dospělý Věková skupina: Junior Barva podle výrobce: Modrá Barva: Modrá Země původu: Turecko Navrženo v: USA Velikost: XL Vybrat velikost: XL Tým: Washington Capitals

Produkt je výrobek značky Washington Capitals ,distribuovaný s EAN kódem 0195000514531.

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda Washington Capitals, Oblečení Washington Capitals, Uniformy Washington Capitals, Sportovní dresy Washington Capitals, Hokejové dresy Washington Capitals.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: XL
  • Barva: Blue
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 290,- Kč
Detail
1 290,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Washington Capitals NHL Helix Pullover Modrá XL a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, oblečení sleva, uniformy sleva, sportovní dresy sleva, hokejové dresy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Washington Capitals a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Washington Capitals najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Washington Capitals NHL Helix Pullover Modrá XL
Právě si prohlížíte...

1390,- Kč