Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zoom F1-SP Černá

Zoom F1-SP Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zoom F1-SP Černá z kategorie elektronika, zvuk, přehrávače a záznamníky zvuku, hlasové záznamníky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Zoom F1-SP Černá .

Detailní informace

Nahrávací set obsahující dvoukanálový rekordér Zoom F1 a "shotgunový" mikrofon SGH-6, který je perfektním řešením pro tvůrce filmů, kteří potřebují zachytit zvuk pro natáčeny video v profesionální kvalitě. Rekordér nahrává v rozlišení až 24 bitů/96 kHz ve formátu WAV kompatibilním s BWF nebo v různých formátech MP3, přičemž je kompatibilní s mikrofonními kapslemi Zoom. Je vybaven tlačítky ovládanými jediným dotykem; monochromatickým LCD displejem s úhlopříčkou 1,25"; 3,5mm stereo mikrofonním/linkovým vstupem na mini phone konektoru s napájecím ...plug-inem (2,5 V); a 3,5mm stereo phone/linkovým výstupem se samostatným ovladačem hlasitosti. Okem toho má také zabudovaný omezovač a automatickou kontrolu úrovně pro zabránění nechtěnému ořezávání. Nabízí také různé nahrávací funkce včetně funkce Rec Hold pro zabránění náhodného provozu tlačítek, funkce PreRecord, tónového generátoru pro kalibrování zvukových úrovní mezi rekordérem F1 a DSLR nebo videokamerou bez nutnosti tlumícího kabelu, nebo funkce Sound Marker, která zajišťuje rychlý tónový výstup pro snadnou synchronizaci zvuku a videa. Zařízení nahrává přímo na karty micro SD a SDHC s kapacitou maximálně 32 GB, přičemž je vybaveno i Micro USB portem pro výměnu údajů s počítačem a pro použití jako audio rozhraní pro počítač nebo iOS zařízení. Napájí se pomocí 2 standardních AAA alkalických, lithiových nebo NiMH baterií, nebo pomocí AC adaptéru (AD-17), přičemž poskytuje až 10 hodin provozu (při použití alkalických baterií). Součástí setu je i protivětrná ochrana WSS-6, stereo mini kabel SMC-1pro DSLR zařízení, protišokový držák SMF-1 a 2 baterie typu AAA. Hmotnost (g) : 120.0 Linkový výstup (Line-Out) : Ano Fantomové napájení : Ne Podporované formáty : MP3 Vestavěný reproduktor : Ne Napájení : Adaptér nebo Baterie Balení obsahuje : Mikrofon Typ : Přenosný přehrávač Typ nabíječky : USB Výška (mm) : 33.0 Varianta : F1-SP Podporované formáty : WAV Země původu : Čína Počet stop pro nahrávání : 2 Barva : Černá Typ displeje : LCD Balení obsahuje : AAA Baterie Šířka (mm) : 64.0 Kompatibilní s : macOS Provoz na baterie : Ano Typ baterie : AAA Paměťové médium : Micro SD Paměťové médium : Micro SDHC Kompatibilní s : Windows Počet mikrofonů : 1 Balení obsahuje : Manuál Počet mikrofoních/linkových vstupů : 1 Barva podle výrobce : Černá USB : Ano Délka (mm) : 79.8 Displej : Ano Vstup na SD : Ano Sluchátkový výstup : Ano Mikrofonní vstup : Ano Adaptér součástí : Ne Bluetooth : Ne Slot pro paměťovou kartu : Ano MP3 / linkový vstup : Ne

Produkt je výrobek značky Zoom ,distribuovaný s EAN kódem 4515260018833.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Zoom, Zvuk Zoom, Přehrávače a záznamníky zvuku Zoom, Hlasové záznamníky Zoom.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 519,- Kč
5 049,- Kč
Detail
8 189,- Kč
7 849,- Kč
Detail
5 689,- Kč
5 039,- Kč
Detail
1 569,- Kč
1 466,- Kč
Detail

Zoom PCF-8N

Black / 600D Polyester / Zoom
2 043,- Kč
Detail
2 589,- Kč
2 549,- Kč
Detail
2 058,- Kč
Detail

Zoom V6-SP

Black Silver / Zoom
7 979,- Kč
Detail
11 190,- Kč
10 890,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Zoom F1-SP Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, přehrávače a záznamníky zvuku sleva, hlasové záznamníky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Zoom a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Zoom najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zoom F1-SP Černá
Právě si prohlížíte...

5309,- Kč