Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sound Devices MixPre-10 II Černá

Sound Devices MixPre-10 II Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sound Devices MixPre-10 II Černá z kategorie elektronika, zvuk, přehrávače a záznamníky zvuku, hlasové záznamníky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Sound Devices MixPre-10 II Černá .

Detailní informace

Pokud nahráváte zvuk v terénu, zvukové efekty, zvuk pro film, živou hudbu nebo právě začínáte svou zvukovou cestu, MixPre-10 II je tu pro vás. S osmi křišťálově čistými "Kashmir" předzesilovači s mimořádně nízkým šumem můžete nahrávat více herců, více Podcaster nebo zvuk pro film ve špičkové kvalitě - až po 32bitové float bitovou hloubku a vzorkovací frekvenci 192 kHz. Tato nejnovější generace oceněné série MixPre od společnosti Sound Devices byla přepracována tak, aby zvyšovala výkon a dosahovala ohromujících 142 dB dynamického rozsahu.Váš Mix...Pre-10 II je vysoce přizpůsobitelný vašim potřebám. Nahrávejte interně na kompatibilní SD kartu nebo streamujte svůj podcast přes USB do počítače doma. Napájení ze sítě 240V nebo nahrávejte pomocí baterií AA nebo Sony L-mount (volitelné saně pro 2x Li-ion baterie (vyměnitelné za chodu)). Upravujte: Limiter, bitovou hloubku, vzorkovací frekvence, zesílení (GAIN), pan, low-cut, fázovou inverzi a fantomové napájení pro kondenzátorové mikrofony podle svých představ. Zůstaňte v synchronizaci s fotoaparátem pomocí interního generátoru časového kódu nebo jej vložte pomocí HDMI, Aux In nebo BNC. Výběr je na tobě.Profesionálové milují flexibilitu série MixPre. Nepotřebujete všechny tyto možnosti? Máte základní režim.Váš MixPre-10 II je odolný, lehký a malý, takže ho můžete hodit do tašky nebo připevnit na stativ nebo fotoaparát. Díky vynikajícímu zvuku a kvalitě provedení, kterou můžete očekávat od lídra v oblasti produkčního zvukového záznamu, dokáže váš zachytit zvuk pro jakoukoliv aplikaci. MixPre-10 II je navržen pro usnadnění vaší práce. Sluchátkový výstup: Ano Možná montáž do racku: Ne Počet stop pro nahrávání: 12 Počet mikrofoních/linkových vstupů: 10 Adaptér součástí: Ne MP3 / linkový vstup: Ano Hmotnost: 0,9 kg Varianta: MixPre-10 II Země původu: Čína : 20210406.0 : 20210429.0 Provoz na baterie: Ano Typ baterie: AA Bluetooth: Ne CD-R/RW: Ne Barva podle výrobce: Černá Barva: Černá Kompatibilní s: macOS Kompatibilní s: Windows Displej: Ano Typ displeje: LCD Výška (mm): 36.0 Délka (mm): 175.0 Linkový výstup (Line-Out): Ano Slot pro paměťovou kartu: Ano Mikrofonní vstup: Ano Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Adaptér Fantomové napájení: Ano Napájení: Adaptér nebo Baterie Vstup na SD: Ano Vestavěný reproduktor: Ne Paměťové médium: SD Paměťové médium: SDHC Paměťové médium: SDXC Typ: Přenosný přehrávač USB: Ano Hmotnost (g): 910.0 Šířka (mm): 206.0 Počet mikrofonů: Ne

Produkt je výrobek značky Sound Devices ,distribuovaný s EAN kódem 0854454006541.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Sound Devices, Zvuk Sound Devices, Přehrávače a záznamníky zvuku Sound Devices, Hlasové záznamníky Sound Devices.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 519,- Kč
5 049,- Kč
Detail
5 689,- Kč
5 039,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sound Devices MixPre-10 II Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, přehrávače a záznamníky zvuku sleva, hlasové záznamníky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sound Devices a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sound Devices najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sound Devices MixPre-10 II Černá
Právě si prohlížíte...

55890,- Kč