Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Olympus DM-720 Stříbrná

Olympus DM-720 Stříbrná

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Olympus DM-720 Stříbrná z kategorie elektronika, zvuk, přehrávače a záznamníky zvuku, hlasové záznamníky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Olympus DM-720 Stříbrná .

Detailní informace

Elegantní stříbrný design, snadno použitelné rozhraní a dokonalá kvalita zvuku díky systému TRESMIC dělá z DM-720 dokonalého společníka na podporu vašich obchodních potřeb.Pomocí funkce Voice Playback můžete během přehrávání přeskočit nehlasové části a přehrát pouze ty části souboru, kde je hlas. Tato funkce umožňuje zefektivnit přepis zápisů ze schůzky. Například pokud 70% zaznamenan&e...acute;ho souboru obsahuje řeč, můžete dokončit poslech hodinového záznamu asi za 40 minut. Po dokončení nahrávání ušetřete čas a vylepšete přehrávání přepisů pomocí Voice Playback.Rekordér se dodává také s praktickým uchycením na stojan, které lze připevnit k zadní části těla rekordéru. Klip je možné připevnit ke kapse nebo notebooku, nebo jej můžete použít jako stojan k rekordéru otočený směrem ke zdroji zvuku, aby se snížil hluk, když je rekordér umístěn přímo na stole.Unikátní vlastností špičkových audio rekordérů OLYMPUS je pokročilý mikrofonní systém TRESMIC 3 - pro co nejpřesnější zachycení stereofonního zvuku. Na nahrávání vysoce kvalitního stereofonního zvuku používá dva směrové mikrofony a třetí všesměrový středový mikrofon, který zachycuje nízkofrekvenční basový zvuk. Zvyšuje rozsah frekvenční odezvy na 20 Hz - 20 kHz, přičemž dosahuje přirozený stereofonní pocit. Ukládejte data snadno a pohodlně pomocí zabudovaného konektoru USB. Jednoduše ho zasuňte do počítače PC nebo Mac a přenášejte hlasové nahrávky ze zařízení na externí pevný disk. Můžete ho také použít jako USB klíč na sdílení dokumentů. Paměťové médium: SD Počet mikrofonů: 2 Počet stop pro nahrávání: 5 USB: Ano Displej: Ano Podporované formáty: WAV 44.1kHz, 16bit Podporované formáty: MP3 Sluchátkový výstup: Ano Vestavěný reproduktor: Ano Výkon (Watt): 0.15 Provoz na baterie: Ano Typ baterie: AAA Adaptér součástí: Ne Napájení: USB a baterie Hmotnost: 72 g Mikrofonní vstup: Ano Počet mikrofoních/linkových vstupů: 1 Vstup na SD: Ano Doba přehrávání (hodiny): 52.0 Bluetooth: Ne Fantomové napájení: Ne Kompatibilní s: Windows Kompatibilní s: macOS Země původu: Čína CD-R/RW: Ne Balení obsahuje: Baterie Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Micro-USB Charging Cable Varianta: Standardní nabídka Barva podle výrobce: Stříbrná Barva: Stříbrná Typ displeje: LCD Výška (mm): 105.9 Délka (mm): 14.4 Linkový výstup (Line-Out): Ano Slot pro paměťovou kartu: Ano MP3 / linkový vstup: Ano Balení obsahuje: Kufr Typ: Přenosný přehrávač Hmotnost (g): 72.0 Šířka (mm): 39.6 Paměťové médium: SDHC : Al/Mn

Produkt je výrobek značky Olympus ,distribuovaný s EAN kódem 4545350048884.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Olympus, Zvuk Olympus, Přehrávače a záznamníky zvuku Olympus, Hlasové záznamníky Olympus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Silver
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 519,- Kč
5 049,- Kč
Detail
8 189,- Kč
7 849,- Kč
Detail
5 689,- Kč
5 039,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Olympus DM-720 Stříbrná a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, přehrávače a záznamníky zvuku sleva, hlasové záznamníky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Olympus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Olympus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Olympus DM-720 Stříbrná
Právě si prohlížíte...

3690,- Kč