Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Diktafon Sony ICD-PX470

Diktafon Sony ICD-PX470
Diktafon Sony ICD-PX470
Diktafon Sony ICD-PX470
Diktafon Sony ICD-PX470

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Diktafon Sony ICD-PX470 z kategorie elektronika, zvuk, přehrávače a záznamníky zvuku, hlasové záznamníky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Diktafon Sony ICD-PX470 .

Detailní informace

Kvalitní diktafon Nahrajte všechny své schůzky a poznámky v úžasně čistém hlasovém projevu pomocí moderního diktafonu Sony ICD-PX470. Právě perfektní kvalita nahrávaného hlasu, kterou zajišťuje nastavitelný rozsah mikrofonu ve spojení s technologií Clear Voice, je vedle rychlého připojení přes USB a dlouhé výdrže baterie jednou z klíčových vlastností prvotřídního diktafonu. Díky nízkoprahovému filtru lze odfiltrovat hluk dopravy, větru i další nežádoucí zvuky, takže bude perfektně rozumět každému nahranému slovu. Úžasné možnosti nahrávání Širok...é možnosti nahrávání zajišťuje nastavitelný rozsah mikrofonu, který umožní nahrávat jak vymezený zvuk z jednoho směru, tak například větší shromáždění v sále. Nastavení zvuku je možné optimalizovat pomocí čtyř přednastavených scén (hudba, konference, rozhovor a diktát), čímž vždy zajistíte tu nejvyšší kvalitu nahrávání za všech podmínek. Systém S-Microphone dokáže zaznamenat i slabé zdroje zvuku, jako třeba cvrlikání ptáků. Chcete čistý hlasový projev bez šumu v pozadí? Stačí zapnout automatické nahrávání hlasu a diktafon sám optimalizuje nastavení nahrávání. Dlouhá výdrž a přímé USB připojení Záznam je možné nahrávat ve dvou formátech. LPCM je ideální pro milovníky hudby, vytváří sice větší soubory, ale zachytí detailnější zvuk, zatímco MP3 zabírá méně místa a skvěle se tak hodí například pro dlouhé záznamy z konferencí. Sony ICD-PX470 sice nabízí 4GB kapacitu paměti, která stačí na 59 hodin záznamu ve formátu MP3, je ji však možné navýšit pomocí micro SD karty o kapacitě až 32 GB. Zařízení obsahuje i kalendář, díky kterému lze mezi všemi nahrávkami snadno procházet a dohledávat. Velkým plusem je také skvělá výdrž baterií. Baterie typu AAA vydrží až 55hodinové nonstop nahrávání ve formátu mp3. Nyní už nemusíte hledat žádný kabel pro připojení diktafonu k počítači. Stačí jej zapojit do volného portu USB a můžete začít přenášet soubory.

Produkt je výrobek značky Sony ,distribuovaný s EAN kódem 4548736033610.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Sony, Zvuk Sony, Přehrávače a záznamníky zvuku Sony, Hlasové záznamníky Sony.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 569,- Kč
1 466,- Kč
Detail
8 189,- Kč
7 849,- Kč
Detail
5 689,- Kč
5 039,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Diktafon Sony ICD-PX470 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, přehrávače a záznamníky zvuku sleva, hlasové záznamníky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sony a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sony najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Diktafon Sony ICD-PX470
Právě si prohlížíte...

2689,- Kč