Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Diktafon Philips DVT4110

Diktafon Philips DVT4110
Diktafon Philips DVT4110
Diktafon Philips DVT4110
Diktafon Philips DVT4110

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Diktafon Philips DVT4110 z kategorie elektronika, zvuk, přehrávače a záznamníky zvuku, hlasové záznamníky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Diktafon Philips DVT4110 .

Detailní informace

Sdílejte své nahrávky se světem Diktafon Philips 4110 je perfektní společník pro nahrávání rozhovorů, konverzací a schůzek. Díky třem vysoce kvalitním mikrofonům budou vaše nahrávky vždy čisté. Ovládejte svůj diktafon na dálku pomocí speciální aplikace pro chytré telefony a sdílejte své nahrávky se světem. Tři kvalitní mikrofony Stereo mikrofony zajistí studiovou kvalitu zvuku. Jejich vysoká nahrávací citlivost zachytí i ty nejmenší detaily. Excelentní nahrávky i v hlučném prostředí. MP3 nebo PCM formát Zachyťte své nahrávky ve formátu MP3 nebo... PCM (WAV). MP3 umožňuje přehrávat nahrávky kdekoliv a jednoduše je sdílet s ostatními. Formát PCM umožňuje nahrávání nekomprimovaného zvuku podobného kvalitě CD. Perfektní zvukové možnosti Philips VoceTracer automaticky upraví nahrávku, aby byla co nejkvalitnější, podle toho, co chcete zrovna nahrávat. Nahrávejte schůzky, rozhovory nebo třeba hudbu. Vždy v perfektní zvukové kvalitě. 88 dnů nahrávání Díky 8 GB vnitřní paměti můžete nahrávat nepřetržitě až 88 dnů. Navíc můžete využít slot na microSD kartu a navýšit své uložiště až o 32 GB. Téměř nekonečné nahrávání máte na dosah. Extra dlouhá výdrž baterie Nahrávejte až 36 hodin v kuse bez nutnosti nabíjení díky vestavěné Li-ionové baterii. Váš diktafon bude vždy připraven pracovat. Z 0 na 100% se nabije do 3 hodin. Velký displej Velký 2“ barevný displej umožní jednoduše vidět a číst vše, co právě potřebujete. Aplikace pro smartphony Kontrolujte vzdáleně vaše nahrávky z telefonu. Aplikace VoiceTracer vám umožňuje spoustu možností, jak využívat diktafon Philips 4110. Také zde můžete jednoduše sdílet vaše nahrávky.

Produkt je výrobek značky Philips ,distribuovaný s EAN kódem 0855971006472.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Philips, Zvuk Philips, Přehrávače a záznamníky zvuku Philips, Hlasové záznamníky Philips.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 519,- Kč
5 049,- Kč
Detail
8 189,- Kč
7 849,- Kč
Detail
5 689,- Kč
5 039,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Diktafon Philips DVT4110 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, přehrávače a záznamníky zvuku sleva, hlasové záznamníky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philips a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philips najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Diktafon Philips DVT4110
Právě si prohlížíte...

3019,- Kč