Mivardi swinger arm mcx stainless carbon

Mivardi swinger arm mcx stainless carbon
449 449 993
449,- Kč

Původní cena: 449,- Kč


Hodnocení:


Mivardi swinger arm mcx stainless carbon z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, hlásiče záběru, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Mivardi swinger arm mcx stainless carbon .

Detailní informace

Jednotlivé díly z nerezové oceli jsou obráběny s dokonalou přesností na CNC. Tělo indikátoru je opatřen trubičkou ze skutečného 3K cross woven carbonu nebo přesným plastovým odlitkem v reflexní barvě. Každý kus je následně pečlivě smontován a přezkoušen. Indikátory MCX stainless jsou k dispozici v provedení Swing Arm s nerezovým raménkem nebo Hanger s nerezovým řetízkem. Součástí dodávky je přídavná zátěž a náhradní gumové kroužky. Přídavné zátěže jsou dodávány i samostatně. Indikátory MCX Stainless jsou dodávány v samostatném balení (1ks) i v ...praktických sadách 3ks s doplňky)

Produkt je výrobek značky Mivardi ,distribuovaný s EAN kódem 2000020827340.

Procházet zboží z kategorie Sport Mivardi, Outdoorové aktivity Mivardi, Rybaření Mivardi, Hlásiče záběru Mivardi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Mivardi swinger arm mcx stainless carbon a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, hlásiče záběru sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mivardi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mivardi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mivardi swinger arm mcx stainless carbon
Právě si prohlížíte...

449,- Kč