Náhradní míček pro stolní fotbal inSPORTline Messer - 34% sleva

-34%
Náhradní míček pro stolní fotbal inSPORTline Messer
59 89 475
59,- Kč

Původní cena: 89,- Kč


Hodnocení:


Náhradní míček pro stolní fotbal inSPORTline Messer z kategorie sport, indoorové aktivity, herní stolky, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Náhradní míček pro stolní fotbal inSPORTline Messer .

Zlevněné zboží

2 ks v balení, tvrzený plast, klasický design fotbalových míčů, jako součást zásoby nebo jako náhrada za ztracené míčky.. Náhradní míčky na stolní fotbal inSPORTline Messer jsou praktický doplněk ke stolnímu fotbálku Messer. Jsou vyrobeny z tvrzeného plastu, takže snesou jakékoliv zacházení. Slouží především jako součást zásoby míčků, případně jako náhrada za míčky ztracené. Jsou v designu klasických fotbalových míčů a zle je na hracím stole dobře vidět.Technický popis:
náhradní míček na stolní fotbal inSPORTline Messer odolný materiál sty...lový vzhled hmotnost: 25 g materiál: tvrzený plast obvod: 11,5 cm průměr: 3,67 cm balení obsahuje 2 ks náhradních míčků

Produkt je výrobek značky Insportline ,distribuovaný s EAN kódem 8596084062864.

Procházet zboží z kategorie Sport Insportline, Indoorové aktivity Insportline, Herní stolky Insportline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.025 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Náhradní míček pro stolní fotbal inSPORTline Messer a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, indoorové aktivity sleva, herní stolky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Insportline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Insportline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Náhradní míček pro stolní fotbal inSPORTline Messer
Právě si prohlížíte... - 34% sleva

59,- Kč