Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hohner Blues Bender G-major Diatonická ústní harmonika

Hohner Blues Bender G-major Diatonická ústní harmonika

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hohner Blues Bender G-major Diatonická ústní harmonika z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, dřevěné dechové nástroje, harmoniky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Hohner Blues Bender G-major Diatonická ústní harmonika .

Detailní informace

Profesionální diatonická harmonika s 10 otvory v G-durovém Richterově ladění, která nabízí každému hráči přístup k bluesovým tónem potřebným pro dokončení jakéhokoliv bluesového nebo rockového riffu. Její patentované akustické kryty jsou založeny na známém modelu Marine Band od společnosti Hohner, no mají hrubší hlásky pro konzistentní tón a trvanlivost. Speciální design krytu tohoto modelu, původně patentovaný Jacobem Hohnerem v roce 1897, zvyšuje objem vzduchu mezi plátky a kryty, díky čemuž nabízí lepší hlasitost a projekci. Harmonika je ext...rémně vzduchotěsná mezi náustkem a hláskami pro snadnější ohýbání tónů a zvýšenou expresivitu hry. Počet kanálků: 10 Kobylka/tremolo: Ne Materiál: Plast Země původu: Čína Typ: Diatonický Typ ladění: G

Produkt je výrobek značky Hohner ,distribuovaný s EAN kódem 4009126768180.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Hohner, Hobby, hudba a výtvarné umění Hohner, Hudební nástroje Hohner, Dřevěné dechové nástroje Hohner, Harmoniky Hohner.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Materiál: Plastic
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 294,- Kč
2 175,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Hohner Blues Bender G-major Diatonická ústní harmonika a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, dřevěné dechové nástroje sleva, harmoniky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hohner a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hohner najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hohner Blues Bender G-major Diatonická ústní harmonika
Právě si prohlížíte...

509,- Kč