Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Reloop Spin Šedá DJ Gramofon - 5% sleva

-5%
Reloop Spin Šedá DJ Gramofon

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Reloop Spin Šedá DJ Gramofon z kategorie elektronika, zvuk, přehrávače a záznamníky zvuku, gramofony, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Reloop Spin Šedá DJ Gramofon .

Zlevněné zboží

Reloop SPIN je přenosný gramofon, který zaručuje mobilní zábavu kdekoliv chcete! Gramofon je dodáván se vším potřebným a je optimalizován zejména na skrečování a cutting.Technologie Bluetooth Audio Streaming umožňuje bezdrátové vysílání hudby nebo rytmů přímo přes SPIN - gramofon se tak stane reproduktorem pro váš smartphone. SPIN je dodáván s 7 '' slipmatem a exkluzivním 7" skre...čovým vinylem obsahujícím speciálně navržené sample skrečování a rytmy pro začátečníky i zkušené umělce.Užívejte si své záznamy na cestách: SPIN je mimořádně přenosný nejen díky svému tvaru a malé velikosti, ale také díky flexibilním možnostem napájení. Může být použit s běžným napájecím zdrojem USB (5 V, 2 A), USB napájecí bankou nebo dobíjecími bateriemi. Baterie je možné vložit do přihrádky na spodní straně a prodávají se samostatně. Indikátor napájení vás informuje o provozním stavu gramofonu. Protiprachový kryt chrání točnu a díky rukojeti lze SPIN přenášet jako kufr. Gumové nožičky odolné proti přeskočení zaručují stabilitu.Přímý tone arm nabízí zvýšenou stabilitu a dá se upevnit do správné polohy pomocí přepravního zámku. Předinstalovaná přenoska má vynikající sledovací vlastnosti a pevně drží drážku i při rychlých skrečech.Přesný 45 mm crossfader má jedinečný tvarový faktor a díky technologii two-rail je obzvláště odolný. Kromě toho je možné nainstalovat crossfader na obě strany - jednoduše vyberte preferovanou pozici. Poloha ramene : Right Bluetooth : Ano Talíř : Hliník Balení obsahuje : Control Vinyl Změna rychlosti : Elektronická změna rychlosti Barva : Šedá Vestavěný reproduktor : Ne Gramofonová přenoska v balení : Ano Provoz na baterie : Ano Balení obsahuje : Přenoska Balení obsahuje : Slipmat Země původu : Hongkong Montážní systém : Stolík Balení obsahuje : Manuál Zvedání ramínka : Manuál Montážní systém : Horizontální Typ převodu : Řemenový pohon Rychlost : 78 RPM Typ : DJ Gramofon Balení obsahuje : USB kabel Balení obsahuje : Protiprachový kryt Barva podle výrobce : Šedá USB : Ano

Produkt je výrobek značky Reloop ,distribuovaný s EAN kódem 4043034164375.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Reloop, Zvuk Reloop, Přehrávače a záznamníky zvuku Reloop, Gramofony Reloop.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Grey
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

13 990,- Kč
12 890,- Kč
Detail
3 360,- Kč
Detail
5 190,- Kč
4 986,- Kč
Detail

Gramofon Akai ATT-11BT

Velikost 130 mm / Hnědá / Akai
2 969,- Kč
Detail
2 890,- Kč
2 769,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Reloop Spin Šedá DJ Gramofon a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, přehrávače a záznamníky zvuku sleva, gramofony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Reloop a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Reloop najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Reloop Spin Šedá DJ Gramofon
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

5859,- Kč