Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pro-Ject Wash It 500 ML Čisticí roztok

Pro-Ject Wash It 500 ML Čisticí roztok

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pro-Ject Wash It 500 ML Čisticí roztok z kategorie elektronika, zvuk, přehrávače a záznamníky zvuku, gramofony, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Pro-Ject Wash It 500 ML Čisticí roztok .

Detailní informace

Wash It: Špičkový ekologický koncentrát na čištění LP desek. Nové složení bylo vyvinuto výhradně společností Pro-Ject.Neobsahuje alkohol, který by mohl poškodit povrch LP desky. Roztok obsahuje pouze stoprocentní ekologické, netoxické a nehořlavé látky.Čištění LP desek je šetrné a velmi důležité.Poznámky k použití:Koncentrát na čištění musí být před použitím zředěn (doporučený poměr je 1:10 až 1:20) demineralizovanou nebo destilovanou vodou. Nikdy nepoužívejte vodu z vodovodu, protože minerály ve vodě z vodovodu zanechávají bílé stopy na povrch...u LP desky. Tyto stopy špatně ovlivňují kvalitu zvuku a mohou desku poškodit. Účinnost čištění je možné výrazně zvýšit čistícím kartáčkem. Ještě větší kvalitu čištění lze dosáhnout použitím zahřátého roztoku Wash it. Může se ohřát v mikrovlnné troubě. V případě použití zahřátého Wash it, je dostatečný ředicí poměr 1:20 a teplota může být až 40 stupňů Celsia.Varujeme, že zvyšená teplota roztoku je na vlastní riziko, proto se teplota musí pravidelně kontrolovat, aby nedošlo k vážnému poškození LP desky.Skladování:Wash It lze skladovat déle při doporučených teplotách od 10 do 25 stupňů. Nevystavujte nulovým teplotám. Země původu: Česká republika Vhodné pro: LP/EP Objem: 500 ml Typ: Čisticí roztok : 20210317.0 Barva: Transparentní : 20210609.0

Produkt je výrobek značky Pro-ject ,distribuovaný s EAN kódem 9120071650117.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Pro-ject, Zvuk Pro-ject, Přehrávače a záznamníky zvuku Pro-ject, Gramofony Pro-ject.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Transparent
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

28 990,- Kč
Detail
5 019,- Kč
Detail
5 890,- Kč
5 659,- Kč
Detail
5 159,- Kč
Detail

My Legend Vinyl LP Sleeves 50pcs

Transparent / Plastic / My legend vinyl
434,- Kč
Detail
5 939,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pro-Ject Wash It 500 ML Čisticí roztok a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, přehrávače a záznamníky zvuku sleva, gramofony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pro-ject a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pro-ject najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pro-Ject Wash It 500 ML Čisticí roztok
Právě si prohlížíte...

900,- Kč