Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Gramofon MARLEY Stir It Up BT Signature Black

Gramofon MARLEY Stir It Up BT Signature Black
Gramofon MARLEY Stir It Up BT Signature Black
Gramofon MARLEY Stir It Up BT Signature Black
Gramofon MARLEY Stir It Up BT Signature Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Gramofon MARLEY Stir It Up BT Signature Black z kategorie elektronika, zvuk, přehrávače a záznamníky zvuku, gramofony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Gramofon MARLEY Stir It Up BT Signature Black .

Detailní informace

Bluetooth gramofon Marley Stir It Up Opravdu jedinečný gramofon Stir it Up oceníte nejen pro jeho skvělé přehrávání a krásný design, ale především díky filozofii jejich výrobce – firmy Marley. Ta totiž při výrobě dbá na udržitelnost a využívání recyklovatelných materiálů. Vy tak dostanete do rukou opravdu kvalitní výrobek, který v ničem nezaostává za konkurencí, ale ještě navíc pomůžete k ochraně přírody. A pokud přemýšlíte, zda je název firmy pouhá shoda jmen s legendárním hudebníkem, tak nejste vedle. Její zakladatel je totiž synem Boba Marle...yho a snaží se tak pokračovat v otcově odkazu nejen hudebně, ale i ochranou životního prostředí. Náhodný pak nebyl ani výběr názvu gramofonu, který poukazuje na Bobovu stejnojmennou skladbu, která, jak už sám název napovídá, přímo vybízí, abyste to roztočili. Šetrný k přírodě Doménou gramofonu je jednoznačně jeho ekologická výroba. Ta jej odlišuje od všech ostatních konkurentů a vaše domácnost tak kromě krásného designového doplňku dostane i přesah v podobě ochrany životního prostředí. Krásný design K výrobě byly použity vlastní recyklované materiály – silikon Regrind, tkanina Rewind, recyklovaný hliník a recyklovaný plast nebo bambusové dřevo. Díky nim bylo docíleno nejen šetrné výroby, ale jak už je vidět na první pohled, i neodolatelného designu, který se stane ozdobou každé místnosti. Skvělé přehrávání Při přehrávání oblíbených elpíček oceníte poctivý řemenový pohon a možnost vybrat ze dvou rychlostí, a sice 45 a 33 otáček za minutu. Výhodou je i vestavěný předzesilovač, takže se obejdete i bez vlastního zesilovače nebo domácího kina. Potěší i USB kabel, který vám dovolí digitalizovat skladby na flashku. Bezdrátové připojení Opravdu jedinečnou vlastností modelu je pak implementace bezdrátové technologie Bluetooth. Díky té můžete gramofon spárovat například s bezdrátovými sluchátky, reproduktory nebo jinými zařízeními.

Produkt je výrobek značky Marley ,distribuovaný s EAN kódem 0846885010167.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Marley, Zvuk Marley, Přehrávače a záznamníky zvuku Marley, Gramofony Marley.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 890,- Kč
5 659,- Kč
Detail
8 790,- Kč
8 469,- Kč
Detail

Audio-Technica AT6011A

Silver / Aluminium Carbon Fibre / Audio-technica
456,- Kč
Detail
3 239,- Kč
3 161,- Kč
Detail

Analogis 6086 Brush 2

Silver / Carbon Fibre / Analogis
745,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Gramofon MARLEY Stir It Up BT Signature Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, přehrávače a záznamníky zvuku sleva, gramofony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Marley a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Marley najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Gramofon MARLEY Stir It Up BT Signature Black
Právě si prohlížíte...

4390,- Kč