Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Gramofon Crosley Cruiser Deluxe, modrý

Gramofon Crosley Cruiser Deluxe, modrý
Gramofon Crosley Cruiser Deluxe, modrý
Gramofon Crosley Cruiser Deluxe, modrý
Gramofon Crosley Cruiser Deluxe, modrý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Gramofon Crosley Cruiser Deluxe, modrý z kategorie elektronika, zvuk, přehrávače a záznamníky zvuku, gramofony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Gramofon Crosley Cruiser Deluxe, modrý .

Detailní informace

Potěší váš sluch i zrak Jedinečný a okouzlující. Takový je gramofon Crosley Cruiser Deluxe Navy. Užijte si svou oblíbenou hudbu z vinylových desek jako za starých časů a zastavte na chvíli čas. Gramofon vám nabídne hned tři různé rychlosti přehrávání, ovládání výšky tónu, hlasité vestavěné reproduktory a možnost přehrávání hudby přímo z vašeho mobilního telefonu nebo tabletu pomocí technologie Bluetooth. Stačí vložit vaši oblíbenou gramofonovou desku a nechat se unášet na vlnách nezapomenutelné hudby. Elegantní design Gramofon Cruiser Deluxe je... zasazen do praktického elegantního kufříku, díky kterému můžete gramofon snadno přenášet kamkoliv, kde ho zrovna budete potřebovat. Navíc kufřík funguje také jako víko gramofonu, které ho chrání před prachem a poškozením.

Produkt je výrobek značky Crosley.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Crosley, Zvuk Crosley, Přehrávače a záznamníky zvuku Crosley, Gramofony Crosley.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 019,- Kč
Detail
5 590,- Kč
Detail
5 890,- Kč
5 659,- Kč
Detail
8 790,- Kč
8 469,- Kč
Detail
5 189,- Kč
Detail
1 999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Gramofon Crosley Cruiser Deluxe, modrý a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, přehrávače a záznamníky zvuku sleva, gramofony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Crosley a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Crosley najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Gramofon Crosley Cruiser Deluxe, modrý
Právě si prohlížíte...

1920,- Kč