Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pro-Ject Strobe-it Stroboskopický disk

Pro-Ject Strobe-it Stroboskopický disk

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pro-Ject Strobe-it Stroboskopický disk z kategorie elektronika, zvuk, zvuková zařízení – příslušenství, gramofony – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Pro-Ject Strobe-it Stroboskopický disk .

Detailní informace

Tento disk se stroboskopem umožňuje přesně nastavit rychlost gramofonu na 33½, 45 a 78 otáček za minutu. Určený k použití v umělém světle, vzor disku se bude jevit jako statický, pokud je rychlost gramofonu správná (vzhledem na síťovou frekvenci 50 Hz).
Vše, co musíte udělat, je položit disk na talíř, zapnout světlo a pak nastavit rychlost otáčení gramofonu, dokud se vzor na disku nepohybuje. Jako další bonus je na zadní s...traně disku praktická schéma zarovnání přenosky. Barva: Bílá Barva: Černá Vhodné pro: Gramofon Typ: Stroboscope Disc Země původu: Česká republika

Produkt je výrobek značky Pro-ject ,distribuovaný s EAN kódem 9120007686876.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Pro-ject, Zvuk Pro-ject, Zvuková zařízení – příslušenství Pro-ject, Gramofony – příslušenství Pro-ject.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 939,- Kč
Detail

Audio-Technica VM610MONO

Black Blue / Plastic Aluminium / Audio-technica
3 319,- Kč
3 132,- Kč
Detail
27 190,- Kč
Detail
27 190,- Kč
Detail
28 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pro-Ject Strobe-it Stroboskopický disk a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvuková zařízení – příslušenství sleva, gramofony – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pro-ject a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pro-ject najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pro-Ject Strobe-it Stroboskopický disk
Právě si prohlížíte...

580,- Kč