Patovací koberec inSPORTline Teramar - 28% sleva

-28%
Patovací koberec inSPORTline Teramar
Patovací koberec inSPORTline Teramar
Patovací koberec inSPORTline Teramar
Patovací koberec inSPORTline Teramar
1 499 2 090 1035
1 499,- Kč

Původní cena: 2 090,- Kč


Hodnocení:


Patovací koberec inSPORTline Teramar z kategorie sport, outdoorové aktivity, golf, golfové tréninkové pomůcky, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Patovací koberec inSPORTline Teramar .

Zlevněné zboží

Dlouhý patovací koberec se znázorněním vzdáleností a úhlů pro doklepnutí míčku! Trénujte v každé volné chvíli doma či v kanceláři!. Chcete si potrénovat své golfové dovednosti, i když zrovna nemáte čas vyrazit na nejbližší golfové hřiště? Zkuste patovací koberec inSPORTline Teramar, který využijete jak doma, tak v kanceláři! Na délku měří 300 cm a díky protiskluzové úpravě na spodní straně dobře drží i na hladkých površích. Nylonový povrch se nijak neliší od standardních koberců. Jako cíl při tréninku můžete použít jeden ze tří vyznačených bodů... na koncové straně koberce. Při tréninku vám pomůže také označení vzdálenosti a znázornění úhlů odpalu.
Patovací koberec tu není od toho aby green do detailu napodoboval, ale abyste si i na malém prostoru mohli zahrát svůj oblíbený sport! Navíc můžete zapojit také děti nebo přátele. V každém případě budete neustále pracovat na své technice a možná si i zlepšíte hendikep! Jakmile budete s tréninkem hotovi, stačí koberec zase srolovat a bezpečně uložit.Technický popis:
patovací koberec se znázorněním vzdálenosti a úhlu odpalu
protiskluzová gumová podložka
je možné ho jednoduše srolovat a přenášet
délka: 300 cm
šířka: 50 cm
tloušťka: 35 mm
materiál: 100 % nylon
míček ani golfová hůl nejsou součástí balení

Produkt je výrobek značky Insportline ,distribuovaný s EAN kódem 8596084130990.

Procházet zboží z kategorie Sport Insportline, Outdoorové aktivity Insportline, Golf Insportline, Golfové tréninkové pomůcky Insportline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 4.500 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

11 390,- Kč
Detail
229,- Kč
199,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Patovací koberec inSPORTline Teramar a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, golf sleva, golfové tréninkové pomůcky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Insportline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Insportline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Patovací koberec inSPORTline Teramar
Právě si prohlížíte... - 28% sleva

1499,- Kč