Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Titleist SM9 Wedge Tour Chrome Left Hand DYG S2 56.08 M

Titleist SM9 Wedge Tour Chrome Left Hand DYG S2 56.08 M

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Titleist SM9 Wedge Tour Chrome Left Hand DYG S2 56.08 M z kategorie sport, outdoorové aktivity, golf, golfové hole, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Titleist SM9 Wedge Tour Chrome Left Hand DYG S2 56.08 M .

Detailní informace

VYNIKAJÍCÍ RUČNĚ VYROBENÁ TECHNOLOGIE.
Každý Vokey wedge je ukázkou dvou odlišných skutečností: preciznosti inženýrství a řemeslného umění. Materiály a struktura wedge SM9 představují náš technologicky nejpokročilejší design, vyladěný pro nižší let a vyšší spin. Dokonalá souhra, kterou může poskytnout pouze Bob Vokey.
Dokonalá souhra
Skvělá wed...ge hra vychází ze všestrannosti odpalu, ovládání vzdálenosti a spinu. Materiály a struktura SM9 představují náš technologicky nejpokročilejší design ve všech třech oblastech, vyladěný pro přesný kontakt, nižší let a vyšší spin.
Maximální všestrannost švihu
Váš odpal je jedinečný a vyžaduje jedinečný wedge. Nalezení toho správného grindu pro váš typ odpalu vám poskytne nejlepší interakci s trávníkem. Pro každý odpal, každý lie, každý trávník existuje grind vhodný pro váš odpal.
Přesné ovládání vzdálenosti / trajektorie
To nejlepší z obou světů. SM9 jde do nových výšin, posouvá těžiště dopředu (CG) a zvedá ho ještě více, čímž podporuje kontrolovanější let míčku a pevný kontakt.
Maximány spin
Nové drážky SM9 jsou vyřezány až po okraj, aby se maximalizoval spin. Každý wedge Vokey je 100 % kontrolován z hlediska nejvyšší kvality a výkonu a na oblast dopadu se aplikuje lokální tepelné zpracování, aby se zdvojnásobila životnost drážky.
Sezóna : 2022 Preferovaná ruka : Levá ruka Barva : Chromová Pohlaví : Pánské Země původu : Spojené království Grind : M Loft : 56° M Grind Úhel odrazu (Bounce) : 08° Barva podle výrobce : Chrome Flex : Wedge Flex Loft : 56° Věková skupina : Dospělý

Produkt je výrobek značky Titleist ,distribuovaný s EAN kódem 0084984964138.

Procházet zboží z kategorie Sport Titleist, Outdoorové aktivity Titleist, Golf Titleist, Golfové hole Titleist.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Chrome
  • Styl: Pro muže
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Titleist SM9 Wedge Tour Chrome Left Hand DYG S2 56.08 M a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, golf sleva, golfové hole sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Titleist a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Titleist najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Titleist SM9 Wedge Tour Chrome Left Hand DYG S2 56.08 M
Právě si prohlížíte...

3790,- Kč