Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Scotty Cameron 2019 Phantom X Putter 7.5 RH 35

Scotty Cameron 2019 Phantom X Putter 7.5 RH 35

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Scotty Cameron 2019 Phantom X Putter 7.5 RH 35 z kategorie sport, outdoorové aktivity, golf, golfové hole, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Scotty Cameron 2019 Phantom X Putter 7.5 RH 35 .

Detailní informace

Model s futuristickým vzhledem disponuje hlavou vyrobenou z hliníku a nerezové oceli. Putter tak přináší nejen skvělý vzhled, ale i maximální výkon. Tento putter s nízkým ohnutím shaftu zajistí plynulejší pohyb špičky při patování po oblouku. Design hlav je inspirovaný hráči PGA tour. Putter je vybaven gripem Pistelero Plus z broušené gumy, který má silnou spodní část pro volnější a stabilnější držení. Tři vyfrézované body, vybavené žlutou barvou a rámem z leštěného hliníku poskytují snadné a účinné vyrovnání ke "sweet spot" Dvě jasné linie zaj...istí snadnější zarovnání míčku. Přidáno závaží zvyšují MOI a stabilitu. Preferovaná ruka: Pravá ruka Délka: 35'' Lie: 70° Sezóna: 2019 Pohlaví: Pánské Loft: 3,5° Věková skupina: Dospělý Tvar hlavy: 7.5 Země původu: USA Pohlaví: Dámské

Produkt je výrobek značky Scotty Cameron ,distribuovaný s EAN kódem 0706843255897.

Procházet zboží z kategorie Sport Scotty Cameron, Outdoorové aktivity Scotty Cameron, Golf Scotty Cameron, Golfové hole Scotty Cameron.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Scotty Cameron 2019 Phantom X Putter 7.5 RH 35 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, golf sleva, golfové hole sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Scotty Cameron a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Scotty Cameron najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Scotty Cameron 2019 Phantom X Putter 7.5 RH 35
Právě si prohlížíte...

11890,- Kč