Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Odyssey Triple Track 20 Ten S Over Size Grip 34 Right Hand

Odyssey Triple Track 20 Ten S Over Size Grip 34 Right Hand

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Odyssey Triple Track 20 Ten S Over Size Grip 34 Right Hand z kategorie sport, outdoorové aktivity, golf, golfové hole, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Odyssey Triple Track 20 Ten S Over Size Grip 34 Right Hand .

Detailní informace

Golfové hole Odyssey Triple Track Putters jsou vyvinuty z populárního golfového míčku Callaway se třemi liniemi, které jsou zřetelně umístěny ve středu hlavy putteru. Tři čáry Triple Track vyvinuté z inovativního systému zarovnávání golfových míčků Callaway, mají důležitou funkci, aby zlepšily přesnost. Technologie Triple Track využívá Vernier Hyper ACUITY, stejnou vizuální technologii, jaká se používá pro přistávání letadel na letadlových lodích, pro snadné vylepšení zarovnání a lepší přesnost. Je to design, který je neuvěřitelně intuitivní a ...snadno použitelný.Jejich inovativní Stroke Lab z více materiálů je navržena tak, aby pomohla zlepšit tempo a konzistenci vašeho úderu, co z Vás udělá lepšího hráče golfu.Microhinge Star poskytuje pevnější pocit a příjemný zvuk při nárazu. S Odyssey Triple Track spojily všechny tyto působivé technologie do jednoho putteru pro výjimečné sladění. Věková skupina: Dospělý Země původu: Čína Preferovaná ruka: Pravá ruka Pohlaví: Pánské Pohlaví: Dámské Tvar hlavy: Ten S Hmotnost hlavy: 365g Délka: 34'' Lie: 70° Loft: 3° Offset: Three-quarters Shaft Sezóna: 2020 Tvar: Mallet

Produkt je výrobek značky Odyssey ,distribuovaný s EAN kódem 0190228959027.

Procházet zboží z kategorie Sport Odyssey, Outdoorové aktivity Odyssey, Golf Odyssey, Golfové hole Odyssey.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Odyssey Triple Track 20 Ten S Over Size Grip 34 Right Hand a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, golf sleva, golfové hole sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Odyssey a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Odyssey najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Odyssey Triple Track 20 Ten S Over Size Grip 34 Right Hand
Právě si prohlížíte...

7290,- Kč