Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Cobra Golf King Stingray Putter Single Bend Right Hand 34

Cobra Golf King Stingray Putter Single Bend Right Hand 34

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Cobra Golf King Stingray Putter Single Bend Right Hand 34 z kategorie sport, outdoorové aktivity, golf, golfové hole, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Cobra Golf King Stingray Putter Single Bend Right Hand 34 .

Detailní informace

Putter KING Stingray má nadrozměrný tvar malletu, který je vhodný pro hráče s rovnými zády a přímým úderem, kteří hledají maximální stabilitu a odpuštění.
Připravte se na rolování
Rodina putterů KING Vintage je určena pro tradicionalisty, kteří milují putter s klasickým vzhledem. Putter KING Stingray se vyznačuje nadrozměrným tvarem malletu, tělem z nerezavějící oceli 3...04, systémem nastavitelného závaží a technologií SIK Face, která poskytuje vyladěnou stabilitu a pocit s bezkonkurenční konzistencí rolování.
Nadrozměrný tvar malletu
Je vyroben z nerezavějící oceli 304 a má jednu linii pro lepší zarovnání na adrese.
SIK hliníková vložka tváře
Obsahuje patentovanou technologii Descending Loft (DLT) od SIK Golf pro vynikající pocit a rovnější a přesnější putty.
Nastavitelné závaží
Putter Stingray je dodáván s jediným závažím o hmotnosti 10 g, které lze nastavit až na +15 g pomocí těžších závaží (15 g, 20 g, 25 g), abyste dosáhli pocitu a stability. Závaží se prodávají samostatně.
Podrážka z karbonových vláken
Použití lehké polymerové kazety a podrážky z karbonových vláken ušetří 18 gramů, což umožňuje zvýšení obvodové hmotnosti v kombinaci s těžkým 320 g ocelovým šasi.
SIK Face technologie
Spolupracovali jsme se společnostmi SIK Golf a Bryson Dechambeau, abychom navrhli co nejpřesnější putter. Každá hliníková vložka tváře je vybavena patentovanou technologií SIK Golf Descending Loft Technology (DLT), která využívá čtyři klesající lofty k zajištění nejkonzistentnějšího úhlu rolování a launchu pro různé údery a úhly odpalu.
Nejkonzistentnější rolování pro každý úder
Patentovaná technologie Descending Loft Technology (DLT) poskytuje konzistentní launch 1,5 stupně pro každý typ úderu. Ať už máte stoupající, neutrální nebo klesající úhel úderu, každý putt bude mít konzistentní start a trajektorii.
Věková skupina: Dospělý Preferovaná ruka: Pravá ruka Pohlaví: Pánské Pohlaví: Dámské Tvar hlavy: Single Bend Hmotnost hlavy: 350g Délka: 34" Lie: 70° Tvar: Mallet

Produkt je výrobek značky Cobra Golf ,distribuovaný s EAN kódem 4050375949264.

Procházet zboží z kategorie Sport Cobra Golf, Outdoorové aktivity Cobra Golf, Golf Cobra Golf, Golfové hole Cobra Golf.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

6 190,- Kč
5 599,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Cobra Golf King Stingray Putter Single Bend Right Hand 34 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, golf sleva, golfové hole sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cobra Golf a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cobra Golf najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cobra Golf King Stingray Putter Single Bend Right Hand 34
Právě si prohlížíte...

6090,- Kč